Haberler

"Namusuma yan baktın" dedikleri kişiyi tekme tokat dövdüler! O anlar kamerada

Güncelleme:

Bolu'da akılalmaz bir olay meydana geldi. Kentte, sokak üzerinde bekleyen bir kişi otomobilden inen 4 kişi tarafından "Namusuma yan baktın" iddiasıyla feci şekilde dövüldü. Şahsın dövüldüğü anlar ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

Bolu'da sokakta bekleyen bir kişi, otomobilden inen 4 kişi tarafından "Namusuma yan baktın" iddiasıyla feci şekilde dövüldü.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Karaçayır Mahallesi Hitit Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen bir şahıs ile eşi sokakta bekledikleri sırada olay yerine gelen otomobilden inen bir kişi, "Namusuma yan baktın. Milletin namusuna neden sarkıyorsun" diyerek kaldırımda bekleyen adama saldırdı. Aldığı darbelerle yere düşen adam kaçmaya çalıştığı sırada araçtan inen 3 kişi daha şahsı darp etmeye başladı.

DARP EDİLEN ŞAHIS ŞİKAYETÇİ OLMADI

Eşini darp edilmekten kurtarmaya çalışan kadın, tüm çabalarına rağmen başarılı olamadı. 4 kişi tarafından feci şekilde dövülen şahıs, olay yerindeki bir iş yerine sığınarak kurtulabildi. Vatandaşı darp eden 4 kişi olay yerine geldikleri otomobille kaçarken, darp edilen şahsın şikayetçi olmadığı öğrenildi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

İsmi öğrenilemeyen vatandaşın 4 kişi tarafından feci şekilde darp edilmesi olay yerindeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına da yansıdı.

'Namusuma yan baktın' dedikleri kişiyi tekme tokat dövdüler! O anlar kamerada

'Namusuma yan baktın' dedikleri kişiyi tekme tokat dövdüler! O anlar kamerada

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karaçayır Mahallesi Bolu Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (38)

sayko23:

arkadaş karınızı sevgılınızı cok kıskanıyorsanız dışarı cıkartmayın açık saçık gıydırmeyin bazen sahile gidiyorum çıplak gezseler daha iyi baktıgında yada gozun kaydımı nıye bakıyorsun baktırtma ozaman kuygrugunu sallamasan kımse arkandan gelmez zaten

25
4
yanıtYanıtla
abdulbaki:

döverler beyim. neticede serbest kalacaklarını ve attıkları dayak keselerine kalacağını bildiklerinden döverler. dayak yiyen yediği dayakla kalır. şikayetçi olsada netice değişmez, olmasada. ortada maaşını alan binlerce çalışanı olan seyirci bir adalet bakanlığımız ve ortada görünmeyen bir bakanımız var. üstüne vazife olmayan her hususta konuşur, mesele adalete gelince ortada görünmez.

24
3
yanıtYanıtla
Gül:

Vatandasliktan cikartip hayvan belgesi düzenlenmeli ve direkt afrika savanasina tek yön bilet ile gönderilmeliler. Orta cagda mi yasiyorsunuz? Sikayetci olunmasa da kamu davasi acilmasi ve iceri atilmalari lazim. Böyle görüntülerle yasamak istiyor musunuz?

23
0
yanıtYanıtla
,.-.,,:

kanun tanimaz sehir eskiyalari magandalar polis hapishane korkusu kalmadigindan artik kavga cikarmak icin bahane arar oldular sokaklarda yan baktin diyen omuz atan kadina esinin babasini yaninda laf atan hareket yapan serseriler cogaldi sikayetlerden bir sonuc alinmiyor sokaklar hatta evler bile artik insanlar icin güvenli degil bu gidisat ülkemize hayr getirmeyecek.

15
2
yanıtYanıtla
Maho Dayı:

Lavuk herif adamlar Boynuzmu taksın. Yanlış yapan sonuçlarına katlanır. Dua etsin gebertmemişler. Ellerine sağlık.

yanıt2
yanıt5
Vatandas:

Malesef haklisinizda kim duyacak sesimizide birtakim onlemler alinacak, ohoo ooo olme essegim olme...

yanıt2
yanıt0
Kadir:

Magandalar yorumu bepenmemiş

yanıt2
yanıt0
LL.:

kafasının içinde beyni olmayan insanlarla aynı yerde yaşamak utanç verici, daha çok yol katetmemiz lazım bu yolda

15
0
yanıtYanıtla
Belirsiz:

Tofaş Şahin, durduğunda kapıları açılırken içinden hangi serseri çıkacak diye bakıyorum

12
1
yanıtYanıtla
fghjk:

her yer eskı ya cahıl dolu yazıklar olsun mıllet ıyıce kafayı yedı

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title