Haberler

Son dakika haber | Konya'daki motosiklet hırsızlığı şüphelileri tutuklandı

Güncelleme:

Son dakika haber... Konya'nın Beyşehir ilçesinde, motosiklet hırsızlığı nedeniyle jandarma tarafından yakalanarak adliyeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklandı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, motosiklet hırsızlığı nedeniyle jandarma tarafından yakalanarak adliyeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir'in Üstünler Mahallesi'nde yaşayan Ali Y., Rıfat Ş. ve İsmail K.'ye ait 1'i plakalı, diğerleri plakasız ve tescilsiz 3 motosiklet 25 Temmuz günü evlerinin önünden kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı. Mağdur vatandaşların ihbarı üzerine çalışma başlatan Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, motosiklet hırsızlığı yaşanan adreslerin yakınlarındaki ara sokaklar ve yerleşim merkezi giriş ve çıkışında bulunan güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Hırsızlık olayının kamera kayıtlarından sabah 04.00 ila 06.00 saatleri arasında yaşandığını tespit eden jandarma ekipleri, görüntüleri incelediğinde, sarı renkli, tavanı siyah renkli olan, mavi zenon farları olan plakası belli olmayan bir aracın çalınan 3 motosikletin de yanından geçtiğini belirledi. İkişerli gruplar halinde hırsızlık olayını gerçekleştirdiği saptanan şüphelilerin motosikletleri itekleyerek çalmak suretiyle götürdüğünü belirleyen jandarma ekipleri, hırsızlık olayına karışan aracı da tespit edebilmek için araştırmasını genişletti.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından geliştirilerek suç ve suçluların yakalanmasında kullanılan 'KAFES' ve 'KEP' yapay zeka yeteneklerinin yanı sıra sosyal medyadan da yapılan araştırmada hırsızlık olayında kullanıldığı iddia edilen aracın Seydişehir ilçesinde ikamet eden M.S.'ye ait olduğunu belirleyen ekipler, aracın plaka bilgilerine de ulaştı. Beyşehir Jandarma Komutanlığı'na davet edilen M.S.'nin yapılan sorgulamasında olayın yaşandığı gün aracın içerisinde bulunan bu ilçede motosiklet tamirciliği yapan B.Ç. (24), İ.K. (20), M.Ç. (25) ve H.K. (27) ile birlikte motosikletleri çaldıkları yönünde beyanda bulununca, adı verilen şüpheliler de gözaltına alındı. Motosiklet hırsızlığı suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra Beyşehir Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemleri tamamlanan şüpheliler, Beyşehir Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Beyşehir Adliyesi'ne sevk edildi. Şüpheliler M.S., B.Ç., İ.K., M.Ç. ve H.K. çıkarıldıkları Beyşehir Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Motosiklet Jandarma Beyşehir Konya 3. Sayfa Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title