Haberler

Misafir için geldiği apartmanda 700 TL'lik ayakkabıları çalındı, hırsızın ayakkabısıyla eve gitti

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'taki bir apartmana misafir olarak gelen vatandaşın 700 TL'lik ayakkabısı çalındı. Vatandaş, evine gitmesi gerektiği için hırsızın ayakkabılarını giymek zorunda kaldı.

Dün akşam saatlerinde Esenyurt Süleymaniye Mahallesi'nde iddialara göre yabancı uyruklu iki şahıs, bir tanıdıklarına ziyarete geldi. Ziyaret sonrasında iki şahıstan birisi hemen apartmandan ayrılırken, diğer arkadaşı ayakkabı avına çıktı. Zemin katta etrafa bakınan hırsız, kendisi gibi apartmana misafir gelen başka bir vatandaşın ayakkabısını gözüne kestirdi. Bir süre tereddüt eden şahıs, daha sonrasında kendi ayakkabılarını çıkararak beğendiği ayakkabıları giydi.Bu sırada hırsız, üst kattan aşağı inen apartman sakinlerine de aldırmazken, kendi ayakkabısını kapıya bırakarak kayıplara karıştı. Hırsızın bıraktığı ayakkabıları giydi

AYAKKABININ DEĞERİ 700 TL

Saatler sonra 700 TL'lik ayakkabısının yerinde olmadığını fark eden vatandaş, hemen güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde alt kattan çıkan bir şahsın kendi ayakkabılarını giyerek, ayağındakileri bıraktığını gördü. Bu durum üzerine kısa süreli şaşkınlık geçiren adam, ardından hırsızın bıraktığı ayakkabıları giyerek apartmandan ayrıldı. Yaşanan o sıra dışı hırsızlık anları ise apartmanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

"HIRSIZIN BIRAKTIĞI AYAKKABIYI GİYDİ"

Yaşanan hırsızlığı anlatan ev sahibi, "Evimize bir akrabamız misafir geldi. Yemek yedikten sonra balkona çıktı ve o sırada yabancı uyruklu iki kişinin apartmana girdiği görmüş. Bu şahıslar tanıdıklarını ziyarete gelmiş ve çıkarken de misafirimizin ayakkabısını çalmışlar. Beğendiği ayakkabıyı çalmış ve eskisini buraya bırakmış. Kimdir kimin nesidir bilmiyorum. Tabi biz olayı saatler sonra fark ettik. Ben halı yıkamıştım misafire terlikleri giyme ıslak dedim. O da bana 'Ayakkabılarım yok burada' dedi. Ben kapının önünde duranları gösterdiğimde 'Onlar benim değil' dedi. Sonra güvenlik kamerasına baktık ve ayakkabının çalındığını anladık. Ayakkabının değeri 700 TL civarındaydı. Herkes çok şaşırdı. Misafirin de acilen gitmesi gerekiyordu, o sebeple mecburen hırsızın bıraktığı ayakkabıları giydi" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Süleymaniye Mahallesi Esenyurt Misafir 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title