Haberler

15 yaşındaki çocuk Marmaray'da intihar etti

Güncelleme:

Marmaray'da bir intihar vakası yaşandı. Bir yolcu, Yenikapı istasyonunda kendini raylara bıraktı. Acı olay sonrası seferlerde aksama yaşanırken intihar eden kişinin 15 yaşındaki bir çocuk olduğu belirlendi.

Marmaray'ın Yenikapı istasyonunda öğle saatlerinde bir yolcu kendini raylara bıraktı. İntihar girişimi nedeniyle seferlerde aksama yaşandı. Marmaray'dan yapılan açıklamada Kazlıçeşme-Üsküdar istasyonları arası hizmet verilemediği bildirildi.

MARMARAY'DAN AÇIKLAMA

Marmaray'ın sosyal medya hesabından acı olayla ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklamada "Sayın yolcularımız; Marmaray Yenikapı istasyonunda yaşanan üzücü bir olay nedeniyle trenlerimiz Kazlıçeşme-Üsküdar istasyonları arası hizmet verememektedir" ifadeleri yer aldı.

15 YAŞINDAKİ ÇOCUK OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

İstasyonda intihar eden kişinin 15 yaşındaki Emrah Y. olduğu belirlendi. Cenazenin istasyondan çıkarılmasının ardından aksayan seferler normale döndü. Marmaray'ın sosyal medya hesabından konuyla ilgili "Marmaray seferlerimiz çift hattan işletilmeye başlanmış, seferlerimiz normale dönmüştür" açıklaması yapıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Marmaray Çocuk Gündem 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (10)

ARSLANOĞLU Hakan:

Hayırlı intiharlar.

4
87
yanıtYanıtla
Hacı Baba:

Bu tip insanlar toplumun en CAHIL kısmı bence , YAW APTAL kişi, GİDİP BİR TERÖRİSTİ ÖLDÜR VEYA GİT TERÖRE KARŞI SAVAŞ ŞEHID OL !!!

16
67
yanıtYanıtla
yasin yaşaran:

o kisinin aklinin basinda olduguna eminmisin nasil bir psikolojiye sahip oldugunu biliyor musun ancak kafadan salliyorsun

yanıt77
yanıt3
AYHAN TURAN :

duygusuz ruhsuz vicdansız kara cahilsin sen Hacı

yanıt42
yanıt3
Salim:

Senin Hacılığın Yerin Dibine Batsın Soytarı

yanıt30
yanıt1
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

4 sene daha dayanın be oğlum sona yaklaştık ne güzel.

19
13
yanıtYanıtla
Bulent Erman:

otuz yılda ulkeyı bu duruma sokanlardan oyveren zıhnıyet ve burdakı trollerı sorumludur ,,Allah inşallah sizden hesap sorsun o sormazsa biz beklemedeyiz yaptıklarınızı burnunuzdan fitil fitil gelecek inşallah.

16
12
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Bu iş çığırından çıktı. Yetkililerin önlem alması lazım. Raylara atlamak engellenmeli. Hem can güvenliği için, hem de saatlerce seferlerin aksamaması için bu şart.

22
3
yanıtYanıtla
Emre Alemdar:

Hiç bir neden sebep intahar ile sonuçlanmali hayatta herşeyin bir çözümü vardır.. yeterki paylaş anlat herkes elinden geleni yapar ölüm intahar olmaz

8
0
yanıtYanıtla
Emre Alemdar:

Güvenlik tren perona gelmeden herkesi sarı cizgi gerisine almalı.. oturtup telefonla oynamak yerine herkesin güvenliğini sağlamasi lazım

yanıt3
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title