Haberler

Görme engelli 2 evladıyla camdan düşen genç anne intihar mı etti? Valilikten şüpheleri artıran açıklama

Güncelleme:

Mardin'de bir anne ve görme engelli 2 çocuğu, dördüncü kattaki evlerinin penceresinden düştü. Valilik, 33 yaşındaki anne ve 5 yaşındaki oğlunun hayatını kaybettiği olayla ilgili, "Kızıltepe ilçesinde sağlık personeli olarak görev yaptığı belirlenen anne S.A'nın yakın zamanda birkaç defa psikolojik destek aldığı tespit edilmiştir" açıklamasında bulundu.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde anne ve 2 çocuğunun pencereden düşmesiyle ilgili soruşturma sürüyor. Valilik açıklamasındaki "psikolojik destek" detayı, "kaza mı yoksa intihar mı" sorusunu akıllara getirdi.

ANNE VE OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Atatürk Mahallesi'nde yaşanan olayda iddialara göre; Semire Aktürk ikisi de görme engelli olan çocuklarından biri 4. kattaki evlerinin penceresinden düştüğü sırada kucağındaki diğer çocuğuyla onu tutmaya çalıştı. Anne ve iki küçük çocuğu da aşağı düştü. Anne ile çocukları Havvas Roni (5) ve Solin Aktürk (6), yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Kızıltepe Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye sevk edildi. Tüm müdahalelere rağmen anne ve oğlu Havvas Roni hayatını kaybederken, küçük kızın tedavisi devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Görme engelli 2 evladıyla camdan düşen genç anne intihar mı etti? Valilikten şüpheleri artıran açıklama

Soruşturmanın yakından takip edildiğini belirten Mardin Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Bugün saat 11.40 sıralarında Kızıltepe ilçesi Atatürk Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın dördüncü katında ikisi çocuk 3 kişinin düşmesi olayıyla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz derhal olay yerine intikal ederek, sağlık ekipleri ile birlikte söz konusu şahıslara ilk müdahale yapılıp, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştır.

"YAKIN ZAMANDA BİRKAÇ DEFA PSİKOLOJİK DESTEK ALMIŞ"

Yapılan araştırmada anne S.A'nın 33 yaşında olduğu, çocuklarının 7 ve 5 yaşlarında olduğu ve anne S.A'nın Kızıltepe ilçesinde sağlık personeli olarak görev yaptığı belirlenmiştir. Yapılan ilk incelemelerde anne S.A'nın yakın zamanda birkaç defa psikolojik destek aldığı tespit edilmiştir. Yaralıların durumu ve olayla ilgili soruşturma bizzat tarafımdan takip edilmektedir. Gelişmelerden kamuoyu tekrar bilgilendirilecektir."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kızıltepe Mardin Olay 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Erhan Sarac:

Görme engelli çocuğu var aradan 1 sene geçmeden hemen bir tane daha doğurmak nedir anlamıyorum , bu nasıl sorumsuzluk ,

71
81
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Ya arkadaşım kadın ölmüş en büyük cezayı hayatıyla ödemiş hem de yavrularıyla beraber. Rahmetlinin üzerinden neyin duyarlılığını kasıyorsun. Her doğru her yerde söylenmez.

yanıt101
yanıt3
Serhat Dere:

Sahislari net taniyorum.vefat eden 33 yasindaki kadinin annesi gecen sene psikolojik sorunlar yuzunden kendini yakarak oldurmustu,annesinin bu durumunu hazmedemeyen kizi psikolojik tedavi goruyordu,vefat eden 33 yasindaki semire ozturk amca ogluyla evliydi kocasi da saglik calisani kadin 3 yildir ucretsiz izindeydi,akraba evliligi oldugundan 2 cocuguda kismen gorme engelliydi,olay sirasinda kocasi hastanede gorevinin basindaydi.durum kaza mi yoksa intiharmi bilmiyoruz.

89
2
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Allah Teala rahmet etsin . Kimin ne yaşadığını ancak kendisi bilir . Çok üzücü bir durum .

yanıt82
yanıt1
Hasan Kara:

Allah rahmet eylesin. Zor bir durum. İnsan dışarıdan bakarak göremeyiz. Ama üzücü bir olay.

yanıt56
yanıt2
Firat Tas:

Kes sesini saçmalığın vicdanının önüne geçmiş

15
2
yanıtYanıtla
Bükücü:

Bu olay geniş çaplı araştırılmalı. Pek düşmeye benzemiyor

5
4
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

cehalet öldürür akpli olmak süründürür

0
6
yanıtYanıtla
Yamaç Koçavalı:

Ne alaka akp'le

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title