Haberler

Mardin'de skandal görüntüler! Kamyonetle getirdikleri çöpleri dereye attılar

Güncelleme:

Mardin'in Nusaybin ilçesinde kimliği belirlenemeyen 3 kişi kamyonetle getirdikleri çöpleri Çağ Çağ Deresine boşalttı. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde köprüye gelen 3 kişi, kamyonetteki çöpleri Çağ Çağ Deresi'ne boşalttı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

ÇÖPLERİ DEREYE BOŞALTTILAR

Mardin'in Nusaybin ilçesinde kimliği belirlenemeyen 3 kişi kamyonetle getirdikleri çöpleri Çağ Çağ Deresi'ne boşalttı. Edinilen bilgilere göre, kamyonetle Çağ Çağ Deresi'nin üstündeki köprüye gelen 3 kişi, içindeki torbaları çıkartıp dereye attı. Çöplerin dereye boşaltıldığı anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla çekildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Nusaybin Mardin Çevre 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Bakmadan Geçme

İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

500

Yorumlar (12)

Kasım Ekşi:

Nereye girecekmişiz,Avrupa Birliğine,daha parkta oturduğumuz bankta çöplerimizi bırakma huyumuzu değiştirmedik.

101
0
yanıtYanıtla
Uğur Ayhan:

Ben bırak avrupa birliğini bu ülkeyi köye bile almam. İstanbulda yaşıyorum 50 metre ilerde çöp var adam çöpünü binanın önüne bırakıyor. İlk önce ilkokullarda ahlak gördü kurallarını öğretmet lazım gerçi eğitim evde başlarda

yanıt30
yanıt0
Kasım Ekşi:

Çevreyi kirletmenin ciddi para cezası var.İnşallah yakalanmışlardır.

85
0
yanıtYanıtla
Murat Celik:

kesin dereye bir faydası vardır yoksa niye deriye çöp döksünler

16
46
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Babanda emin ol senin için öyle düşünmüş birader

yanıt21
yanıt2
Muhsin Yazıcıoglu:

Temizlik Imam dan gelir diye atasözü olan ülkenin müslümanlığı ve temizliği

32
2
yanıtYanıtla
Yakup ilik:

Ayn öyle

yanıt11
yanıt1
Murat Celik:

ne alaka Mardin Bütün dinleri bir arada yaşayan şehir

yanıt4
yanıt10
VATANDAŞ:

Murat çelik hak din İslam dururken ve o kişilere tebliğ etmezken İslamı ve onların sayısı her geçen gün artıyorken sence Müslümanlar gerçekten hak Müslüman mı oluyor birader

yanıt4
yanıt4
Mustafa Samet Cetin:

İşte demokrasi özgürlük ve insan hakları..

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title