Haberler

Malatya'da bugün deprem mi oldu? Son deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? SON DAKİKA: Malatya'da nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu?

Güncelleme:

Malatya'da deprem mi oldu? Sorusu, son yaşananlar arasında en çok merak edilenlerden biri oldu. Artçı depremler nedeniyle vatandaşlar, Malatya'da deprem olup olmadığını internet üzerinden araştırıyor. Peki, Malatya'da Deprem Oldu mu? Malatya'da nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu?

Malatya deprem mi oldu? Sorusu, geçtiğimiz dakikalar içerisinde gerçekleşenler arasında en çok merak edilenler arasında yer aldı. Zaman zaman gerçekleşen artçı depremler nedeniyle vatandaşlar Malatya deprem mi oldu? Sorusuna internet üzerinde yanıt arıyor. Peki, Malatya deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika Malatya depremleri! 24 Ağustos AFAD ve Kandilli deprem listesi!

MALATYA'DA DEPREM Mİ OLDU?

Kandili Rasathanesi verilerine göre 24 Ağustos tarihinde saat 08:35'de 4.8 büyüklüğünde Seyituşağı/Malatya merkezli bir deprem gerçekleşti. Kandili Rasathanesi tarafından sağlanmakta olan bilgilere göre bugün Malatya'da gün içerisinde birçok deprem gerçekleşti. AFAD tarafından sağlanmakta olan verilere göre depremin şiddeti 5.0 olarak ölçüldü. Deprem saat 08.35'te meydana gelirken; sarsıntı yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Öte yandan deprem çevre illerden de hissedildi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberleri ile vatandaşalar anlık deprem haberleri veriyor. Kandilli Rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.

Malatya'da Deprem mi oldu? SON DAKİKA: Malatya'da nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu?

Kaynak: Haberler.com / Emir Ceran - 3.Sayfa

Malatya Deprem 3.Sayfa Gündem Yaşam Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title