Haberler

Mahalle sakinleri, derin dondurucuda bulunan 4 cesetle ilgili konuştu: Aile içi facia olduğunu duyduk

Güncelleme:

İzmir'de dün ihbar üzerine bir eve giren ekipler, derin dondurucu içerisinde 4 kişinin cansız bedenini buldu. Şahısların Türkmenistan uyruklu olduğu öğrenilirken polis 1 şüphelinin peşine düştü. Öte yandan mahalle sakinlerinden Ferhat Özkul, "Aile içi bir facia olduğunu duyduk. Katilin önce cinayetleri işlediğini birkaç gün sonra dondurucuya koyduğunu duyduk." dedi.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir evde derin dondurucu içinde yabancı uyruklu kişilere ait cesetlerin bulunduğu olayla ilgili İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada, 3'ü kadın 1'i erkek Türkmenistan uyruklu 4 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

TÜRKMENİSTAN UYRUKLU OLDUKLARI TESPİT EDİLDİ

Bayraklı ilçesinde dün ihbar üzerine bir eve giden ekipler, dondurucu içinde 4 cesetle karşılaştı. Kan donduran olayın ardından Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin, 18.06.2023 günü 11.00 sıralarında Bayraklı ilçesinden gelen bir ihbar üzerine belirtilen adreste yaptıkları araştırmada, 3'ü kadın (G.H., L.G. ve L.G.) 1'i erkek (R.), Türkmenistan uyruklu 4 şahsın hayatını kaybettiği anlaşılmıştır.

Mahalle sakinleri, derin dondurucuda bulunan 4 cesetle ilgili konuştu: Aile için facia olduğunu duyduk

POLİS 1 ŞÜPHELİNİN PEŞİNDE

Cinayetleri gerçekleştirdiği değerlendirilen Türkmenistan uyruklu bir şüpheliyi yakalama çalışmaları ve konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir"

Mahalle sakinleri, derin dondurucuda bulunan 4 cesetle ilgili konuştu: Aile için facia olduğunu duyduk

"AİLE İÇİN BİR FACİA OLDUĞUNU DUYDUK"

4 kişinin cenazesi savcının incelenmesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Mahalle sakinlerinden Ferhat Özkul, "Mahallemizde böyle bir şey yapması bizi çok etkiledi. Aile içi bir facia olduğunu duyduk. Yine polislerden duyduğumuza göre olayın ne zaman olduğu da belli değil. Katilin önce cinayetleri işlediğini birkaç gün sonra dondurucuya koyduğunu duyduk. İstanbul'da bir yakınları haber alamamış ve buraya gelmiş. Kapıyı da açan olmayınca ihbarda bulunmuş ve kapı açılmış. Olayla ilgili çok fazla iddia var" dedi.

Mahalle sakinleri, derin dondurucuda bulunan 4 cesetle ilgili konuştu: Aile için facia olduğunu duyduk

Kaynak: Haberler.com / Gözde Nur Bayar - 3.Sayfa

Türkmenistan İzmir Aile 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Ahmet Akyol:

İbb nin reklama ayırdığı para ile kaç tane ev kentsel dönüşüme girerdi.Reklama milyarlarca TL harcanması yazık .

31
90
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bu haberle ne alaka.

yanıt20
yanıt3
Atacan Tuğtekin:

ülkede toptan denge bozuldu

yanıt16
yanıt1
Ocean Express cargo Ltd:

ülke doldu taştı yabancılarla..yine yabancılar yine cinayetler..yeter be

78
4
yanıtYanıtla
Büşra :

Bir olay olduğunda, komşuların sanki hep bu günü bekliyormuşcasına gazetecilere demeç vermesi, mahalle karısı edasıyla dedikodu tarzında konuşması bana çok itici geliyor. Varsa bir durum emniyete mahkemeye gider şahitlik filan yaparsınız. Ama onun dışında biraz da kendi fikirlerini katarak anlatmaları gerçekten çok itici

5
0
yanıtYanıtla
Yusuf İNANICI:

sabah sabah bu nedir ya? bir güne de güzel iyi haberlerle başlayalım be

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title