Haberler

Evli ve üç çocuk babası şahıs mezarlıkta ölü bulundu

Güncelleme:

Konya'da evli ve üç çocuk babası 44 yaşındaki adam, amcası tarafından mezarlıkta ölü bulundu. Şahsın ölümünden önce telefonla kardeşini arayarak yaşamına son vereceğini söylediği, kardeşinin ise "Sakın öyle bir şey yapma. Biz borçlarını öderiz" dediği öğrenildi.

Konya'nın Yunak'a bağlı Kurtuşağı mahallesinde meydana gelen olayda, Ecevit G. (44) amcası tarafından mahalle mezarlığında yanında av tüfeğiyle ölü bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Evli ve üç çocuk babası şahıs mezarlıkta ölü bulundu

ÖLMEDEN ÖNCE KARDEŞİNİ ARAMIŞ

Yapılan incelemenin ardından şahsın hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yeri incelemesinin ardından şahsın cenazesi Hacı İzzet Baysal Yunak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şahsın telefonla arayarak yaşamına son vereceğini söylemesi üzerine kardeşinin "Sakın öyle bir şey yapma. Biz borçlarını öderiz" dediği iddia edildi.

Evli ve üç çocuk babası şahıs mezarlıkta ölü bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konya Yunak Haberler

500

Yorumlar (5)

Erkan:

Devlet büyüklerine göre ülkemiz giderek büyüyor evet haklılar her gün intiharlar geçim skıntısından kadın cinayetleri büyüyen kendi yandaşları yalakaları.. !!

23
6
yanıtYanıtla
Mehmet:

Bune ya. Neden bukadar kör yukardakiler. Durum vahim

22
7
yanıtYanıtla
Vatandas:

Hergun intihar haberleri o yüzden haber okumak içimden gelmiyor okudukça karamsarlığa kapılıyorum.

2
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

ALLAH şahitki durumumuz içler acısı. Sözüme kim inanmıyorsa RABBİM bana döndürsün.

1
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

ALLAH rahmetiyle muamele etsin. Devletimizde geride kalan Ailesine sahip çıksın. Içimiz yandı. ALLAH sevdiklerine sabırlar ihsan eylesin.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title