Haberler

Mahalle bekçisi kendisine yumruk atan kişiyi bacağından vurdu

Güncelleme:

Zeytinburnu'nda mahalle bekçisi, üç kişi ile yan bakma tartışması yaşadı. Üç arkadaş tartışma sürerken olay yerindeki polislerin yanına gitti. İçlerinden birisi polislerin yanında yanlarına gelen bekçiye yumruk attı. Mahalle bekçisi de silahına davranarak kendisine yumruk atan kişiyi bacağından vurdu.

Zeytinburdu'nda 3 kişi mahalle bekçisi O.A. ile yan bakma sebebiyle tartıştı. Barış Kerem Ö., tartıştığı bekçi O.A.'ya yumruk attı. Darbedilen bekçi tabancasıyla Barış Kerem Ö.'yü bacağından yaraladı. Olay anı Mobese kamerasına saniye saniye yansıdı.

YAN BAKMA TARTIŞMASI

25 Şubat Pazar günü saat 14.20'de Zeytinburnu Kazlıçeşme Marmaray istasyonunda meydana gelen olayda yoldan geçen mahalle bekçisi O.A. ile yanından yürüyerek giden 3 kişi arasında yan bakma tartışması çıktı. O.A.'nın kendilerine yan baktığını iddia eden Barış Kerem Ö. Emrah S. ve Tarık S., tartışma devam ederken caddedeki polis ekiplerinin yanına gitti. 3 kişi, polislere O.A. ile tartıştıklarını söyledi. Bu sırada O.A. da yanlarına gitti.

Mahalle bekçisi kendisine yumruk atan kişiyi bacağından vurdu

YUMRUK ATINCA SİLAHINI ÇEKTİ

Ancak 3 şüpheliden Barış Kerem Ö., O.A.'ya yumruk attı. O.A., darbedildikten sonra belindeki tabancasını çıkararak Barış Kerem Ö.'nün bacağına ateş etti. Bacağından vurulan Barış Kerem O., yere yığıldı. Bu sırada olay yerindeki polis ekipleri müdahale etti. Bacağından yaralanan Barış Kerem Ö., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından Samatya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bekçi O.A. hakkında ise soruşturma başlatıldı.

Mahalle bekçisi kendisine yumruk atan kişiyi bacağından vurdu

OLAY ANI KAMERADA

Öte yandan olay anı Mobese kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerin polise gittiği, Barış Kerem Ö.'nün polis ekiplerine doğru yürüyen O.A.'ya yumruk attığı, O.A.'nın ise silahını çekerek ateş ettiği anlar yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zeytinburnu Üç Arkadaş 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (97)

Kralçıplak:

Bence iyi olmuş, yoksa bugün yumruk atar yarın silah sıkar. Bekçi olmasaydı silahı olmasaydı 3 kişi birden dalacaklardı. Tebrik ediyorum bekçi kardeşi haddini bildirmiş

1923
180
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

adam resmi üniformalı bile değil sivil ve olayın aslını bilmiyoruz, ne olursa olsun polisin gözü önünde yapılacak bir eylem değil. Görüntüde önce üç vatandaş polisin yanına gidiyor belkide şikayet amaçlı, bekçi polis öyle her önüne gelene silah sıkarsa vay halimize

yanıt284
yanıt702
birgörüş:

Mehmet Vatandaş, olayın aslı ne olursa olsun Polis aracının yanında şikayetçiysen şikayet et o zaman nasıl olsa 3'e tekiz diye. polisin yanında adama saldırırsan kurşunu yersin.

yanıt382
yanıt34
Nilay Durmaz:

Hiç te 3 kişi dalacaklar gibi değiller. Sadece biri vuruyor zaten tam da vuramiyor. Diğerleri elini kolunu kaldırmış peşinden bile gitmiyorlar. Bekçi sivil hâlde ve onlardan hiçbir farkı yok o anda. Ama belindeki silaha güvendiğinden reis gibi yürüyerek üzerlerine gidiyor hararetle birşeyler söyleyerek. O kadar delikanlıysan sen de yumruk atarsın. En fazla polisler orda ayırır zaten.

yanıt45
yanıt173
JY:

ILKOKUL MEZUNU BILE BEKCI OLUYOR SILAH VERILMESI COK YANLIS.

308
985
yanıtYanıtla
Melik Tahs:

Bekçi üniversite mezunu olmalı ve maganda dayağı yiyebilmelidir. Olmazsa olmazımızdır lütfen ama.

yanıt593
yanıt111
TT:

Ne versinler su tabancası mı? İlkokul mezunu şuan çöpçü bile olamıyor... Sen hangi senede yaşıyorsun...

yanıt487
yanıt45
Mehmet Sltn:

Iyi yapmış adam olacaksın

743
69
yanıtYanıtla
medcan:

Bu yan bakma bize has, kötü bir bir davranış. Galiba dünyada başka bir ülkede olduğunu da sanmıyorum. Eğitimsizlik görgüsüzlük, yada merhametsizliğin dışa vurumu olmalı.

231
7
yanıtYanıtla
birgörüş:

ülkenin anayasası, kanunları hukun düzeni alfabesinden tatil günlerine kadar yaşam biçiminden kıyafetine kadar eğitiminden tv sine kadar jherşey Avrupadan kopyalaiksistem. Biz Türküz ama yönetiliş biçimi Haçlı. otomobile traktör motoru takmak gibi bir şey

yanıt60
yanıt50
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title