Haberler

Diyarbakır'da LPG ile mutfak tüpü dolduran istasyona rekor ceza

Güncelleme:

Diyarbakır'da bir akaryakıt istasyonuna, sıvılaştırılmış petrol gazı (LPG) pompasından mutfak tüpüne dolum yapıldığı gerekçesiyle 835 bin lira ceza kesildi.

Diyarbakır'da bir akaryakıt istasyonunda LPG ile mutfak tüpü doldurduğu iddia edilen istasyona rekor bir ceza kesildi. Sıvılaştırılmış petrol gazı (LPG) pompasından mutfak tüpüne dolum yapıldığı gerekçesiyle istasyona kesilen ceza 835 bin lirayı buldu.

VALİLİK ÇALIŞMA BAŞLATTI

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çermik ilçesinde bir petrol istasyonunda LPG pompasından mutfak tüplerine dolum yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Yapılan takip sonucunda istasyona gelen bir otomobilin bagaj kısmında bulunan 12 kilogramlık 2 mutfak tüpüne LPG pompasının aparatı ile dolum yapıldığı tespit edildi.

REKOR CEZA

Akaryakıt istasyonuna 5307 Sayılı Sıvılaştırılmış Petrol Gazları Piyasası Kanunu gereğince 835 bin lira idari ceza uygulandı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Diyarbakır Lpg 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

vatandaş rıza:

Yılkdırım demirören para kazanamıyordur 10 katı fiyatına millete satsınlar gazı niye satıyorlarmış demirören taşmi yesin

180
7
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

Tupcuye para lazım,birde haftada bir milli piyango reklamı büyük ikramiye kazandı, son parasıyla oynadı filan diye...

90
8
yanıtYanıtla
MUSTAFA KEMAL:

NEREDE YAPILDIĞINI OKUYUNCA ŞAŞIRMADIM.

9
28
yanıtYanıtla
Umit Gulerer:

100 de200 karla mutfak tüpü alıyoruz bence istasyonlarda mufak tüpü doldurulmalı

12
3
yanıtYanıtla
Mete HAN:

Aynı tüte lpg yakıt istasyonunda 120 tl bakkalda 400 tl.İçindeki aynı gaz.Hadi nakliye falan 150 tl dersin.400 tl nedir yahu!Herkes milleti yolunacak kaz olarak görüyor.

7
2
yanıtYanıtla
Tuncay Topcu:

Allah göstermesin evlerde kullanırken patlamaya yol açıp canlar yansa dahamı iyi olacaktı

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title