Haberler

Köpeğiyle Çay Bahçelerini Soyan Hırsız, 12 Saat Sonra Parka Gezmeye Gelince Yakalandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 4 çay bahçesini eğitimli köpeği ile birlikte soyan hırsız, 12 saat sonra parka tekrar gelince yakayı ele verdi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 4 çay bahçesini eğitimli köpeği ile birlikte soyan hırsız, 12 saat sonra parka tekrar gelince yakayı ele verdi. Bir çay bahçesinin güvenlik kameralarına yansıyan hırsız, kameralar sayesinde tespit edilip parkın güvenlik görevlilerince yakalandı.

Olay, dün gece Hikmet Şahin Kültür Parkı'nda meydana geldi. Gece 03.00 sıralarında köpeği ile birlikte park içerisinde keşif yapan hırsız, önce Ayhan Ö.'ye ait çay bahçesine, tornavida yardımıyla pencereyi kırarak girdi. Burada bir miktar para ile laptop, tablet bilgisayar ile kumbarayı çalan hırsız, köpeği ile birlikte İsmail Ç.'ye ait çay bahçesine yöneldi. Alarmları fark ederek yanında bulunan büfeye giren hırsız eli boş döndü. Hırsız, sırasıyla 4 ayrı mekana girdi. Hırsız güvenlik görevlilerini fark edince köpeğini tasmasından tutarak olay yerinden ayrıldı.

Sabaha karşı 10.00 sularında büfenin penceresinin kırıldığını fark eden İsmail Ç., durumu emniyet ekiplerine bildirdi. İnceleme yapan emniyet ekipleri hırsızı bulmak için çalışma başlattı.

Köpekli hırsızın rahat tavırları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Hırsızın köpeği eğittiği girdiği iş yerleri önünde köpeğin nöbet tuttuğu ve birinin geldiğinde sahibine havladığı kameralar tarafından kaydedildi.

12 saat sonra yeniden Kültürpark'ta gezmeye başlayan hırsızlık şüphelisi Semih S, güvenlik ekipleri tarafından fark edildi. Yanındaki köpekten tanınan zanlı kıskıvrak yakalandı. Hırsızlık şüphelisi emniyet ekiplerine teslim edildi. Ekipler zanlıyı gözaltına alırken, köpeğe de el konuldu.

Öte yandan zanlının üzerinden İnegöl'de bir çay bahçesine ait olan ödenmemiş adisyon kağıdı bulundu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hikmet Şahin İnegöl 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title