Haberler

Konya'da 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan cinayet anına ait görüntüler ortaya çıktı

Güncelleme:

Konya'da, geçtiğimiz perşembe gecesi 2 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de ağır yaralandığı olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı. Kamera kayıtlarında, katil zanlısı sohbet ederken birden tabancayı doğrultarak ateş etmeye başlıyor.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde geçtiğimiz perşembe gecesi 2 kişinin ölümü 1 kişinin de ağır yaralanması ile sonuçlanan cinayet olayına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, ilçeye bağlı İncesu Mahallesinde geçtiğimiz perşembe gecesi meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mevlüt Ç. mahalle kahvehanesinde oturan Necati Harmankaya, Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz'e tabanca ile ateş ederek vurdu. Olayda ağır yaralanan Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, diğer ağır yaralı Necati Harmankaya Konya'ya sevk edildi. Olayın ardından cinayetleri işleyen Mevlüt Ç. gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Konya'da 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan cinayet anına ait görüntüler ortaya çıktı

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, olay anına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde kahvehaneye gelen Mevlüt Ç, ayakta sohbet eden Necati Harmankaya, Ayhan Yalçınkaya ve Ahmet Öksüz'e tabancayı doğrultarak birden ateş etmeye başlıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Harmankaya Seydişehir Konya Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (9)

Sakaryalı Şeyh:

Konyanın manyağı diye boşa dememişler

9
5
yanıtYanıtla
Zukzuk:

Ne birden ates etmesi.. adam planlamis programlamis iste..

11
0
yanıtYanıtla
Kürşad:

İdam idam idam başka çözümü. İdam gelmediği sürece bu olaylar hep olacak

8
1
yanıtYanıtla
PAPAĞAN:

Yazık oluyor İdam getirmiyorlar halen

3
2
yanıtYanıtla
duyun artık sesimizi:

vallahi idam billahi idam tallahi idam

2
1
yanıtYanıtla
Bence:

Allah aşkına acil servisteki rahatlığa bakarmısınız bu ne rahatlık Ya adam ölüyor herkes lay lay lom biride tek eliyle sözde kalp masajı yapıyor

1
2
yanıtYanıtla
.:

Öldür, tecavüz et, mazlum hakkı ye, işçiye 3 kuruş para ver en az 10 saat köpeğin gibi çalıştır, hakkını arayanı zengin olmadığı için başından def et, suçlu zengini parasından dolayı affet. Hakkı gizle, zarar vermek için fitne çıkar, en acısı da sırf menfaat için hepsine birden sus. ''Adaletimiz ve İnsanlığımız'' perde arasından sonra seyircilerler buluşacaktır İNŞALLAH.

1
0
yanıtYanıtla
MİT ELEMANI:

Konya, Bursa buralar tam olayların merkezi. Buralara biraz medeniyet aşılansa.

1
0
yanıtYanıtla
mustafa:

yazık ya adam öldürmek bu kadar kolaymı evet karşı taraf belki suçludur ama ayaklarına sık korkut ama ikinci kilolu kişi neden üzerine atlamıyor anlamadım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title