Haberler

Kontrolden Çıkan Otomobil Yayaların Arasına Dalıp Takla Attı! Korkunç Kaza Kamerada

Güncelleme:

Adana'da kontrolden çıkan otomobil 5 yayaya çarptıktan sonra takla attı. Çarpmanın etkisiyle savrulan yayalardan birinin aracın ön camından içeriye girmesi kameraya yansıdı.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bir otomobilin kontrolden çıkarak anne ve iki kızının da aralarında bulunduğu 5 kişiye çarpması güvenlik kamerasına yansıdı.

KONTROLDEN ÇIKARAK YAYALARIN ARASINA DALDI

Ahmet D'nin kullandığı 01 LC 290 plakalı otomobil Hürriyet Mahallesi Eminağa Caddesi'nde kontrolden çıkarak yol kenarındaki yayalar Çiğdem Ardıç (43), kızları Ayşe (21) ve Damla Nur Ardıç (6), İsmail Dicle (39) ile henüz ismi öğrenilemeyen bir kişiye çarptı. Kazada yaralanan 5 yaya ile araç sürücüsü Ahmet D. ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

ALKOLLÜ VE EHLİYETSİZ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Yaralılardan Ayşe Ardıç ile İsmail Dicle'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Alkollü ve ehliyetsiz olduğu iddia edilen sürücü Ahmet D, hastanedeki tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alındı.

Kontrolden Çıkan Otomobil Yayaların Arasına Daldı! Korkunç Kaza Kamerada

ÇARPMANIN ETKİSİYLE YAYALARDAN BİRİ ARACIN ÖN CAMINDAN ARABAYA GİRDİ

Bu arada, aracın kontrolden çıkarak yayalara çarpma anı da çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, otomobilin kaldırımda dizili halde bulunan tüplere ve bir iş yerinin vitrinine çarparak devrilmesi ile yaralılardan birinin kaza anında aracın ön camından içeriye girmesi yer aldı.

MÜŞTERİLERİN İÇERİDE OLMAMASI ŞANS

Otomobilin çarptığı iş yerinin sahibi Ahmet Baytan, gazetecilere yaptığı açıklamada, aracın iş yerinin vitrinine çarpmasıyla dışarıya çıktığını, yerde çok sayıda yaralının olduğunu gördüğünü anlatarak, çevredeki vatandaşlarla yaralılara müdahale ettiklerini söyledi. Baytan, kaza anında iş yerinde müşteri bulunmamasının da bir şans olduğunu belirterek, "Eğer müşteri olsaydı kırılan vitrin camı nedeniyle de yaralananlar olabilirdi. Kaza sonrası burası adeta mahşer yeri gibiydi." dedi.

DÜĞÜNÜNE 2 SAAT KALA YARALANDI

Yaralı İsmail Dicle'nin babası Mehmet Dicle de oğlunun kazadan iki saat sonra yapılması planlanan düğünü için pasta almak amacıyla evden ayrıldığını belirterek, "Düğününe hazırlanırken şimdi vücudunun birçok yerinde kırık var. Tedavisi devam ediyor." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Hürriyet Mahallesi Seyhan Dicle 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı?
500

Yorumlar (3)

Adınızı Yazın:

Bu kazalarin onüne gecmek icin her 10 km radarsitemi kuracan kim sehir icinde 50 den fazla hiz yapar para cezasi vereceksin bak bakalim iki defa ceza odesin birdaha hiz yaparmi

2
0
yanıtYanıtla
Niklaus:

her 10 km biraz fazla olur. 2 km aralıklarla şehir içine kurmak lazım, ayrıca cezalar caydırıcıdır. aracı bağlayacaksın 3 gün tekrarlarsa 1 hafta yine tekrarlarsa 1 ay bağlayacaksın aracı. elinden oyuncağı alınan çocuk gibi ağlatmazsan caydırıcılığı kalmaz zengin kesim için.

yanıt0
yanıt0
Erkan:

Kasten adam öldürmeye teşebbüsten işlem yapılması lazım . Eğer ki İnşallah olmaz ölen biri olursa kasten adam öldürmekten hüküm vermek gerekir.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title