Haberler

Kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçip takla attı: 3 yaralı

Güncelleme:

Kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçip takla attı: 3 yaralı Manisa'nın Kula ilçesinde seyir halindeki bir otomobil, kontrolden çıkarak karşı şeride geçip takla attı.

Kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçip takla attı: 3 yaralı

MANİSA - Manisa'nın Kula ilçesinde seyir halindeki bir otomobil, kontrolden çıkarak karşı şeride geçip takla attı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 19.30 sıralarında İzmir- Ankara D300 karayolu Körez kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Uşak yönünden İzmir yönüne doğru seyir halinde olan Mustafa Çiğdem idaresindeki 06 ZTL 63 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıktı. Karayolu üzerinde bir süre savrulan otomobil, bariyerlere çarpıp karşı şeride geçerek takla attı. Kazanın şiddetiyle karayolunda bir süre savrulan otomobilde, sürücü Mustafa Çiğdem(45), eşi Mihrican Çiğdem ve çocukları Ayşe Çiğdem yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine itfaiye, ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı anne ve kız çocuğu vatandaşların da yardımıyla otomobil içerisinden çıkarılırken, sürücü Mustafa Çiğdem, itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışması ile sıkıştığı yerden kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı aile, buradaki tedavilerinin ardından ileri tetkik ve tedavileri için Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza esnasında karşı yönden başka bir aracın gelmemesi ise büyük bir faciayı önledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Manisa Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title