Haberler

Komşusunun eşinden çocuk yapan Cengiz K.'nın 2 yıl önceki skandal paylaşımı ortaya çıktı

Güncelleme:

Komşusunun karısından çocuk yapan Cengiz K.'nın 2018 yılında sosyal medya hesabından "Dost hayatı yaşayacak bir arkadaş arıyorum. Yalnız yaşıyorum, bekarım" şeklinde bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

ATV ekranlarında Esra Erol'un sunduğu gündüz kuşağı programında Esra Karakuş, kendisinden 28 yaş büyük komşusu Cengiz K. ile yasak aşk yaşamış ve bu birliktelikten bir de çocuk dünyaya getirmişti. Olayın yankıları sürerken komşusunun eşinden çocuk yapan Cengiz K.'nın 2018 yılında attığı öne sürülen bir mesaj gündeme bomba gibi düştü.

' Esra Erol'da programına katılan Ferdi Karakuş, kayıplara karışan karısını ve kızını ararken şoke eden gerçeklerle yüzleşmiş ve karısının "Abim" dediği, kendisinden 28 yaş büyük komşuları Cengiz K. ile kaçtığını öğrenmişti. Talihsiz koca, bu olayın şokunu atlatamadan eşinin "Çocuğun babası Cengiz" şeklindeki itirafıyla deyim yerindeyse yerle bir olmuştu. Esra Erol da tüm bu yaşananlar karşısında "Vallahi bu kez başımıza taş yağacak" diyerek tepki göstermişti.

2018 YILINDA YAPTIĞI PAYLAŞIM ORTAYA ÇIKTI

Olayın yankıları sürerken konuyla ilgili bomba bir detay daha ortaya çıktı. Komşusunun eşiyle yasak aşk yaşayan Cengiz K.'ya ait olduğu öne sürülen bir Twitter hesabından 2018 yılında yapılan paylaşım dikkat çekiyor. Komşusunun eşinden çocuk yapan Cengiz K.'nın, paylaşımında "Dost hayatı yaşayacak bir arkadaş arıyorum. Yalnız yaşıyorum, bekarım" şeklinde ifadeler yer alıyor.

İşte Cengiz K.'nın o paylaşımı;

Komşusunun eşinden çocuk yapan Cengiz K.'nın 2 yıl önceki skandal paylaşımı ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Esra Erol Haberler

500

Yorumlar (128)

Tevfik Ali:

Bu kepazeliklere RTÜK neden müdahale etmiyor?

120
5
yanıtYanıtla
Melikan:

RTÜK Karşı çıksında rezaletlerle dolu bu kepazelikleri üstünumü kapatsınlar halı altınamı süpürsünler.Bu memlekette böyle programlar bir nebzede olsa mağdurun sesi olacaktır.Kadınin erkegin veya çocugun başına gelenler ifşa edilmedigi sürece hiç bir sorunun üstesinden gelemeyiz.Teşekkürler Esra Erol.

yanıt14
yanıt11
Deli Veli:

Haftaya cezayı açıklayacakları

yanıt0
yanıt0
Sinan:

Sence neden acaba? bir düşünsen hemen bulabilirsin. İpucu yandaş buradan çık yola

yanıt0
yanıt0
MECZUP:

ARTIK YETER BU REZİLLİKLERİ HABER OLARAK VERMEYİN RUHUMUZ SIKILDI

32
41
yanıtYanıtla
SIVASLI YIGIDO 58:

SERIAT OLMALI YOKSA ONU ALINMAZ

22
33
yanıtYanıtla
mustafa:

zina suç olmaktan cıktı yoksa ıkısıde kodesteydı

48
7
yanıtYanıtla
Mehmed25:

Zina ne zaman suçtu? Zina suçu ile ilgili kanun metnini buraya yazabilir misiniz?

yanıt0
yanıt0
Ruzgar:

Bunu nasıl tutuklamiyorlar hayret ediyorum bundan Daha nasıl bi rezalet olurki

44
7
yanıtYanıtla
Ortaci:

Ne alaka niye tutuklasinlar.alan memnun satan memnun sanane

yanıt0
yanıt1
Tüm 128 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title