Haberler

4 gündür aranan emekli hemşirenin cansız bedeni toprağa gömülü halde bulundu

Güncelleme:

Aydın'ın Didim ilçesinde 10 Ekim gecesinden bu yana haber alınamayan emekli hemşirenin cansız bedeni toprağa gömülü halde bulundu. Cinayeti işlediğini itiraf eden kadının erkek arkadaşı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Didim'de yaşayan ve 10 Ekim gecesinden bu yana haber alınamayan emekli hemşire Hatice Tusu'nun (50) cansız bedeni bulundu. Didim'in Efeler Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk annesi emekli hemşire Hatice Tusu'yu arayan Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çok sayıda güvenlik kamerasını mercek altına aldı. Tusu'yu tanıyanların da ifadesine başvuran Didim polisi, Tusu'nun son görüldüğü erkek arkadaşı emekli bankacı olan Suat A.'yı (58) Denizli Sitesi mevkiinde bulunan bir kafeteryada yakaladı.

4 gündür aranan hemşirenin cansız bedeni toprağa gömülü halde bulundu

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Gözaltına alınan Suat A., sorgusunda cinayeti itiraf etti. Cinayet zanlısı Suat A.'nın Hatice Tusu ile 3 yıldır sevgili olduklarını ve geçen hafta Tusu'nun kendisine ayrılmak istediğini bildirdiğini, aralarında çıkan tartışma sonrasında Tusu'yu boğarak öldürdüğünü, cansız bedenini ise Hisar Mahallesi'ndeki Arıtma Tesisi yakınındaki makilik alanda bulunan bataklığa gömdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Zanlının itiraflarından yola çıkan polis ekipleri, talihsiz kadının cansız bedenine ulaştı.

4 gündür aranan hemşirenin cansız bedeni toprağa gömülü halde bulundu

KADININ CANSIZ BEDENİ İTFAİYE EKİPLERİNCE TOPRAK ALTINDAN ÇIKARTILDI

Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi de sevk edilirken, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından kadının cansız bedeni itfaiye ekiplerince toprak altından çıkartıldı. Talihsiz hemşirenin cenazesi otopsi için Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

4 gündür aranan hemşirenin cansız bedeni toprağa gömülü halde bulundu

ADLİYEYE ÇIKARTILDI

Cinayeti itiraf eden Suat A. ise emniyetteki sorgusunun ardından Didim Adliyesine çıkartıldı. Zanlı, cinayetle ilgili olarak gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aydın Didim Haberler

500

Yorumlar (31)

XYZ:

Hapishanede beslemeyin idam yoksa gerekeni yapın yahu seni istemiyorsa sende onu bırakıp gidersin öldürmekmi lazım iki çocuğu yetim bıraktın kalıbına katil

26
2
yanıtYanıtla
Kurtlar vadisi çarpık ilişkiler:

Valla bende avazım çıktığı kadar bağırıyorum.ama şu ıdamı çıkarın,şu zinayı,illegal ilişkiler yani fuhuş suç sayılsın diye.ama sesim yankılanarak bana geri döndü.tıpkı bumerang gibi.

yanıt5
yanıt1
revanlı:

torun seveceğine sevgili sevmek. . . .

7
12
yanıtYanıtla
zzz:

kısas şart !!!

18
1
yanıtYanıtla
Vatandas:

Iyi oldumu boyle öldurup gomunce.dort duvar arasindan cikmaman dilegiyle

16
2
yanıtYanıtla
Taylim Derdi:

2 cocugu var hemsire ve gırıgı var. Vede masum emekli melek. Aydına gelsem cokmu bu hemsirelerden bulabilirmiyim

4
12
yanıtYanıtla
xyz:

Keşke hayatınızı dünyaya getirdiğiniz çocuklarınıza göre yaşayıp ölseniz...

10
4
yanıtYanıtla
ceto:

LOKUM gibi ablalari öldürmeyin Allah sizi kahretsin :( suan yazacak birsey bulamadim :(

4
6
yanıtYanıtla
afyonun kaymağı konyanın:

Tam dda lafı ağzımdan aldın kardeş, bence daha az yatar, hafifletici nedenlerle erkendende çıkar

yanıt2
yanıt2
Hasan:

Yorum yapma daha iyi yok lokum gibi .

yanıt0
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title