Haberler

Karpuz tarlasından seçmece hırsızlık

Güncelleme:

Antalya'nın Serik ilçesinde tarladan seçmece karpuz hırsızlığı üreticiyi isyan ettirdi.

Antalya'nın Serik ilçesinde tarladan seçmece karpuz hırsızlığı üreticiyi isyan ettirdi. Hırsızlık olaylarına karşı üreticiler, her gece tarlalarında nöbet tutmaya başladı. Kimliği belirsiz şüpheliler geceleri gruplar halinde geldikleri tarlalarda tadına baktıkları karpuzları çalıyor. Ham ve tadı kötü olan karpuzları ise geri bırakıyor. Dün gece yine nöbete giden bir üretici şüphelileri tarlasında görünce önce jandarmaya ihbarda bulundu, sonra da mahalleliyi olay yerine topladı.

Serik ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde yaklaşık 1 aydır gece saatlerinde karpuz hırsızlığı olayı yaşanıyor. Kimsenin olmadığı saatlerde tarlalara giren şüpheliler, karpuzların bir kısmını bıçakla keserek zarar verirken, bir kısmını da alıyor. Üreticiler ise hırsızlara karşı tarlalarına nöbet tutuyor. Gece 00.30 sıralarında motosikletiyle tarlasına giden üretici Cemil Can Küçük, tarlasındaki yaklaşık 20 şüphelinin karpuzlarını kestiğini ve yediğini fark etti. Küçük, durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, hırsızlık suçuna karıştığı iddia edilen şüphelileri ifadelerini almak üzere Serik İlçe Jandarma Komutanlığına götürdü. Olay yeri inceleme ekipleri ise tarlada yenilen karpuzların üzerinden parmak izi aldı.

Hırsızların kendisini görünce kaçtığını söyleyen Küçük, "Gece saatlerinde tarlalarımı gezerken hırsızları gördüm. Yaklaşık 20 kişi civarında şüpheli vardı. Beni görünce hepsi kaçtı. Şüphelilerin bir kısmını ağabeyimle beraber yakaladık. Jandarma ekiplerini ve muhtarı aradık. Köylüyü de hemen topladım. Birlikte bekledik" dedi.

Hırsızlık olaylarından son derece üzgün olduklarını ifade eden Küçük, "Ben gecemi gündüzümü katarak, sürekli tarlalarda geziyorum. Maddi hasarımız çok fazla. Sürekli aynı tarlamızda hırsızlık yapıldı. Biz son derece rahatsızız. Bu köyde bu olaylar sürekli oluyor. 1 ay önce benim diğer tarlamda da oldu. Sürekli geceleri yaklaşık 45 gündür bilfiil gece gündüz nöbet tutuyorum" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya serik Haberler

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Devlet Bahçeli: Asgari ücretin artırılmasına yönelik teklif gelirse gerekli katkıları sağlarız

Devlet Bahçeli: Asgari ücretin artırılmasına yönelik teklif gelirse gerekli katkıları sağlarız

Bakmadan Geçme

Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim? Osman Beşel olayı ne? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel neden darp edildi?
Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title