Haberler

"Karım çocuk istemeyince" diye söze başlayan adamın sorusu Mustafa Karataş'ı şaşkına çevirdi

Güncelleme:

Eşi çocuk istemediği için başkasıyla imam nikahı kıyıp çocuk yapan adamın "Başka bir hanımdan çocuk buldum. Eşim hakkını helal etmiyor. Ne yapmalıyım?" şeklindeki sorusu Mustafa Karataş'ı şaşkına çevirdi.

Kanal 7 ekranlarında Sahur Vakti programını sunan Mustafa Karataş soru sormak için katılan ve ismini vermeyen vatandaş, başka biriyle birliktelik yaşadığını söyledi. İlk eşinin hakkını helal etmediğini de belirten seyircinin sorusu karşısında hem stüdyodakiler hem izleyiciler hem de Mustafa Karataş çok şaşırdı.

"BAŞKA BİR HANIMDAN ÇOCUK BULDUM"

"Hocam benim 19 yıllık bir evliliğim var" diye söze başlayan adam, "12 senedir hanımımdan çocuk istiyordum. O da çocuk olmasın diye doktor müdahalesi yaptırdı. Ben gittim başka bir hanımdan çocuk buldum imam nikahıyla. Eşim 'Zina yapıyorsun' diyor, hakkını helal etmiyor. Ne yapmalıyım?" şeklinde bir soru yöneltti.

NASIL BULDUN, NEREDEN BULDUN?"

Yayına bağlanan adamın bu sözleri karşısına şaşırdığı gözlenen Mustafa Karataş, "Nasıl buldun, nereden buldun?" sorusunu yöneltti. İzleyici bu soruya "Biz ikinci hanımımla tanıştık" yanıtını verdi.

"BU DOĞRU DEĞİL"

Olan biteni anlamaya çalışan ve duyduklarına hayli şaşırdığı gözlenen Mustafa Karataş "Bir tarafı yaparken bir tarafı yıkıyorsun. Çocuğu bahane ettin. Kendine göre imam nikahı kıydın. Bu doğru değil" demekle yetindi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Mustafa Karataş Karataş Çocuk Aile İçi Şiddet Televizyon 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti?
500

Yorumlar (33)

Perwer:

Evliliğin temel amaçlarından biri de çocuk sahibi olmak. Adamın dediği gibi kadın 12 yıl boyunca kadınlık görevini yapmayıp üstelik bir de çocuk sahibi olmamak için gidip tedavi olduysa adam kendi açısından doğrusunu yapmıştır. Prof diye geçinen Mustafa Karatay adamın çocuğu buldum deyimiyle çocuk sahibi oldum demeye çalıştığını anlayamamış. Doğru düzgün de bir cevap verememiş

220
99
yanıtYanıtla
dgsa apd:

Perwer Bey. İslami yoldan gidersek Kurana göre önce hanımıyla konuşur ve sıkıntıyı anlatır bir yol bulamazlarsa da güzellikle boşar. Veya hanımıyla konuşur ve evlenme isteiğini belirtir hanım kabul etmezse boşanabilir. Yani gizlilik içinde yapılabilecek bir şey değil. Lütfen islama yüklemeyin herşeyi açın kuranı bir okuyun.

yanıt168
yanıt30
Salih Çakmak:

Zina falan değil adam dini nikah kıymış. Aslı kusurlu kadın 12 yıl boyunca adamın çoçuk isteğine karşı çıkmış. Sonuçta adam karısını boşayıp ortada da bırakmamış. Gerçi boşansa bu sefer ömür boyu nafaka ödeyecek.

106
62
yanıtYanıtla
burcu özgğl:

İslam'a göre ilk eşin rızası yoksa ikinci eşi alamaz, dolayısıyla adamın yaptığı şey zina. Kendini rahatlamak için dini nikah diyor.

yanıt65
yanıt57
Müslüm c. Söylemez:

burcu kardeş kendi kendinize din uydurmaktan bıkmadınız.

yanıt33
yanıt25
Süleyman GÜLLE:

burcu özgül ! sallama !!! Bilmediğin konularda atıp tutma!!

yanıt26
yanıt23
Salih Çakmak:

Rızası zorunlu değil. Sadece iki eş arasında adil olmalı. Yaptığı şey zina falanda değil.

yanıt41
yanıt27
Nurettin Şimşek:

Burcu hanım helali haram yapmak küfürdür.Arzuna göre konusamazsin

yanıt0
yanıt0
Murat Can:

Bu millette bu kadar çok aptal pardon kurnaz olurmu ya! Zinayı bile dini nikaha alet ediyorlar

57
37
yanıtYanıtla
Cem Kınıklı:

adam buldum demekle, çocuk sahibi oldum demek istemiş. burdaki tek hatası ilk eşini boşamadan ikinci eşi ile nikahlanması olmuş.

40
24
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title