Haberler

Gözü dönen adamı kimse tutamadı! Kadıköy metrosunda alkol kavgası kamerada

Güncelleme:

Kadıköy'de metro içerisinde bir yolcu, seyahat eden bir başka yolcuyu alkol aldığı gerekçesiyle uyardı. İkili arasında başlayan tartışma bir anda kavgaya döndü. Yaşananlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Dün Kadıköy- Tavşantepe Metro hattında iddiaya göre metro içerisinde seyahat eden yolculardan birinin alkol aldığını gören bir vatandaş, sözlü uyarıda bulundu.

KAVGAYA DÖNDÜ

Alkol alan şahsın da karşılık vermesi üzerine sözlü tartışma, kavgaya dönüştü. Çıkan kavgayı diğer yolcular ayırmaya çalıştı. Tren içerisinde bulunan kadın yolcular ise kısa süreli panik yaşadı.

Kadıköy metroda alkol kavgası kamerada

O ANLAR KAMERADA

Vatandaşlar, kavgaya karışan şahsı kontrol etmekte güçlük çekti. Yaşanan o anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kadıköy Haberler

500

Yorumlar (14)

Battal Gazi:

CHP belediyesi demek güven ortamının sıfırlanması demek

58
117
yanıtYanıtla
meko:

belediyeye nasıl bağladın bu olayı

yanıt11
yanıt2
MUSTAFA SAMET:

meko:HEM CAHİL HEM DİNGİL OLUNCA BİR ŞEYİ BİR ŞEYLERE BAĞLIYABİLİYORLAR.

yanıt0
yanıt0
mahalle sakini:

chp'nin elinde felakete dönüşmeyen düzen kalmaz

24
82
yanıtYanıtla
Ayaz Karahanlı:

alkol alması kimseyi ilgilendirmez düzgünce içtigi sürece etrafa laf atmıyorsa efendi gibi içiyorsa kimsenin karışmaya hakkı yoktur.

35
70
yanıtYanıtla
Hakyemez Açıkalın:

Metroda alkol almak yasak. Düzgünce içmek nedir? Bir de kimsenin karışmaya hakkı yok diyor. Hey Allahım. Toplum tarafından ortak kullanılan alanlarda bu şekilde yasaklar var, öğrenin biraz.

yanıt1
yanıt0
Arda Yıldız:

İşte istanbulun düştüğü durum.ben alkole karşı olmamakla birlikte metroda tütün ve ürünleri alkol yasaktır. Tüm medeni ülkelerde böyle. İstanbulu yöneten siyasetçilerin istanbulu getirdikleri durum.halbuki o kişi metroya binerken güvenlik izin vermemeliydi. liyaketle yönetilme budur.

52
29
yanıtYanıtla
taner ipek:

Çok kral sevap kazandı şuan cennetten yer edindi

34
44
yanıtYanıtla
mehmet can:

beynini hareket ettirerek yorum yazsaydın, toplumsal alanlarda sizin kokak içkinizin tüketilmesine ve sonucunda kötü davranışlarınıza sebebiyet vermemesi açısından göz yummamanın önemine, sevap bakışıyla değil şuur açısıyla yapılan eylemi daha objektif değerlendirebilirdin.

yanıt20
yanıt7
Onur Yener:

İçilecek yer var içilmeyecek yer var, orada çocuklarda olabilir sonuçta.

62
16
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title