Haberler

Sokak ortasında kaçırılan kız çocuğu ailesine teslim edildi, gözyaşları sel oldu

Güncelleme:

Önceki gün Adıyaman'da, bir şahıs tarafından kaçırılan ve polis ekiplerince bulunan 4 yaşındaki kız çocuğu ailesine teslim edildi. Kaçırılan çocuklarına kavuşan gözü yaşlı aile bu defa sevinç gözyaşları döktü.

Adıyaman'da evlerinin önünden kaçırılan Suriye uyruklu 4 yaşındaki H.U., Şanlıurfa'da bulundu. Küçük çocuk polis ekiplerince koruma altına alınırken çocuğu kaçıran S.A., isimli şahıs ise gözaltına alındı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel ekiplerce Şanlıurfa'da bulunan 4 yaşındaki H.U., Adıyaman Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Burada bekleyen aile çocuklarını görünce mutluluk gözyaşları döktü. Çocuklarına sıkı sıkı sarılan aile polis ekiplerine teşekkür etti.

Kaçırılan çocuğun ailesine kavuşma anları

"KIZIMI ÇOK ÖZLEDİM"

Çocuğuna kavuştuğu için mutluluk gözyaşları döken anne Lemia Şeyho, "Adıyaman polislerinin hepsine teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Şanlıurfa'da bulmuşlar. Ben kızımı çok özledim. Polislere teşekkür ediyorum. Adıyaman ve Şanlıurfa polislerine çok çok teşekkür ediyorum" dedi.

"BANA GOFRET VE BİSKÜVİ VERDİ"

Ailesine kavuşan H.U., ise, "Bana gofret ve bisküvi verdi, su verdi. Onunla çarşıda gezdik. Ben ailemi çok özledim. Annemi babamı çok özledim" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adıyaman Aile 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title