Haberler

Jandarma Karakolu Önünde Araç Patladı: 2'si Asker 3 Kişi Yaralandı

Güncelleme:

Batman'ın Kozluk ilçesinde jandarma karakolu önünde bir araç patladı. İlk gelen bilgilere göre 2'si asker 3 kişi yaralandı. İlçe merkezinde de bir şahıs uzun namlulu silahla etrafı taradı.

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan Beldesi'nde, öğle saatlerinde PKK'lı teröristler jandarma kontrol noktasına saldırı girişiminde bulundu. Teröristlerin bomba yüklü aracı infilak ettirmesi sonucu 2' si asker 3 kişi yaralandı. Bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik görevlisi sevk edildi.

BOMBALI ARAÇLI SALDIRI

Alınan bilgiye göre, Kozluk- Batman karayolunun Bekirhan beldesi girişinde bulunan jandarma karakoluna terör örgütü PKK mensuplarınca bombalı araçla saldırı gerçekleştirildi. Olay yerine ambulanslar sevk edildi.

YARALANANLAR HASTANEYE KALDIRILDI

Patlamada yaralananlar ambulanslarla Kozluk ve Batman'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

BÖLGEDE OPERASYON BAŞLATILDI

Saldırı nedeniyle Kozluk Batman karayolu ulaşıma kapatıldı. Bölgede teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

İLÇE MERKEZİNDE UZUN NAMLULU TÜFEKLE SALDIRI

Öte yandan Batman'ın Kozluk ilçesinde kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, uzun namlulu silahla etrafı taradı. Olayda, bir öğretmen hayatını kaybetti, bir öğretmen ise hafif yaralandı. Şahsın yakalanması için operasyon başlatıldı. Olay, Kozluk ilçe merkezinde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, uzun namlulu silahla etrafı taradı. Olayda, bölgeden geçen Ş.A.Y. adlı öğretmen hayatını haybederken, şahıs ticari bir araç ile olay yerinden kaçtı. Şahsın yakalanması için operasyon başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bekirhan Kozluk Batman 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title