Haberler

İçinde köpeğin kilitli olduğu kulübeyi ateşe verdi

Güncelleme:

İzmir'de içerisinde bir köpeğin bulunduğu kulübe, kimliği belirsiz bir kişi tarafından yakıldı. İçeride kilitli olan köpek yanarak can verdi.

İzmir Seferihisar'da içerisinde Şila isimli bir köpeğin bulunduğu kulübe, kimliği belirsiz bir kişi tarafından ateşe verildi. Alevleri gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevleri söndürürken, meydana gelen yangında kulübesinde kilitli kalan köpeğin telef olduğu belirlendi.

İçinde köpeğin kilitli olduğu kulübeyi ateşe verdi

"PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRMELİ"

Olay yerine giden Seferihisar Doğa ve Hayvan Dostları Derneği (SEHAYDER) Başkanı Fevziye Özkan, "Şila'yı canice katledenlerin yanına kalmayacak. Bu insanlık dışı olayı gerçekleştirenin bulunmasını, en ağır cezayı almasını, hatta ciddi bir psikolojik tedavi görmesini istiyoruz" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seferihisar İtfaiye İzmir Haberler

500

Yorumlar (1)

Babilya :

Ulan vicdansız psikopat Yakın zamanda Allah da seni yaksın.Devlet hayvanlara karşı sesini yükseltmekle kalmayıp, yaptırımları ağırlaştırmalı.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title