Haberler

İstanbul'un Göbeğinde UBER Sürücüsüne Yumruk ve Tokatla Saldırı Kamerada

Güncelleme:

İstanbul Sultanahmet'te kimliği belirsiz bir grup, güpegündüz önünü kestikleri bir UBER aracının sürücüsünü yumruk ve tokatlarla darp etti. UBER sürücüsünün saldırıya uğradığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

İstanbul Sultanahmet'te kimliği belirsiz bir grup, güpegündüz önünü kestikleri bir UBER aracının sürücüsünü yumruk ve tokatlarla darp etti. Sürücünün darp edilme anı araç kamerasına yansıdı.

UBER SÜRÜCÜSÜNE SOKAK ORTASINDA YUMRUK VE TOKATLI SALDIRI

Olay, geçtiğimiz Cumartesi saat 14.30 sıralarında Fatih Sultanahmet Çatladıkapı'da meydana geldi. İddiaya göre, Çatladıkapı'da seyir eden Hakan Kayhan isimli UBER sürücüsü ara sokaklardan Sultanahmet'e geldiği esnada kimliği belirsiz bir grup tarafından önü kesildi. Grup ardından camını açtırdıkları UBER sürücüsüne güpegündüz sokak ortasında yumruk ve tokatlarla saldırıp darp etti.

SALDIRI ANI ARAÇ KAMERASINA YANSIDI

Darbe almaya başlayan sürücü kendini korumak için torpido gözündeki bıçağı eline aldı. Bıçağı gören grubun geri gitmesi üzerine camını kapatan sürücü hızla olay yerinden uzaklaştı. Yaşananlar ise araç kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sultanahmet İstanbul 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (31)

A:

Bunları gördükçe inadına uber 7 aydır uber kullanıyorum. Bence bunlara inat herkes uber kullanmalı

19
1
yanıtYanıtla
hamza:

kırmızı kar bile yağsa uber diyeceğiz taksiye binmek yok !

16
2
yanıtYanıtla
ünsal:

Korsan taksının adı olmuş UBER! Turızm taşımacılığı adı altında korsan taksi ne güzel İstanbul! bende servis minibüsü alıp Dudullu/Üsküdar hattı çekim nede olsa belgem var hem benım arabam VIP daha konforlu ;)

1
17
yanıtYanıtla
Ooooooooo:

Kiskanclar elleriniz kirilsin insallah yasasin uberler

14
1
yanıtYanıtla
Düşün:

Sizleri Uber kullanmaya davet ediyorum. . . bu terör estiren taksicilere binmeyin. İnanın aynı para hemde elit otomobillerle alıyorlar sizi adamın temel bilgilerini biliyorsunuz ne kadar ödüyeceğinizi felan. . .

14
1
yanıtYanıtla
ümit:

fıyasada rekabet ortamı olur boyle yapalak kendını bıtılırsın uberden kurtulmak ıstıyorsan ısını ıyı yap mıllet uber kunlancana taksı gıtsın neden acaba mıllet uber secıyor oturcan dusun bıraz boyle maganda olursan tabıkı mıllet hızmet nerde ıyı ona gıder

15
0
yanıtYanıtla
HABERCİ:

KISA MESAFEYİ GİTMEM DİYEREK BENİ YARI YOLDA İNDİREN TAKSİCİ''YE BURADA SELAM GÖNDERİYORUM. ARTIK DOLMUŞ , TAKSİ GİBİ SÜRÜCÜLERİN PİSKOTEKNİK EĞİTİM ALMASI LAZIM RESMEN VAROŞ HAREKETLER BİRAZ MODERN YA. BİLEĞE TESPİH DIŞARI SARKITLAMAR NOLUYOR ABİİ NERDE YAŞIYORUZ YANİİİ.

15
0
yanıtYanıtla
kossko:

ubercilerde hata. iki tane taksicinin ağzını burnunu kıracaklar bak bi daha saldırabiliyorlar mı magandalar

13
1
yanıtYanıtla
Evo20:

İşte uberi bu yüzden tercih ediyoruz, bu taksici bozuntularıyla muhattap olmamak için. Önüne gelen taksici olamamalı buna bir engel koyulmalı!

13
1
yanıtYanıtla
adım adım:

bir ülkeyi taksiciler tanıtır, merter de tekstilciyim tüm dışardan gelen yabancılar şikayetci taksicilerden halk olarakta görüyorsunuz zaten taksicileri, lütfen ekmeğinde olan emekci taksiciler üzerlerine alınmasın. . tabiki uber rahat konforlu saygılı en azından sizden fazla para çalmıyor. . ben sadece hizmete bakarım.

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title