Haberler

Küçük çocuğa köpek saldırısı kamerada! Kaçmak isterken yere kapaklandı

Güncelleme:

İstanbul'da annesiyle yürüyüşe çıkan çocuk, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Korku dolu saniyeler yaşayan çocuk, ağzından ve yüzünden yaralandı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul Göktürk'te yolda yürüyen çocuk iki sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Saldırı anı kameralara yansırken, korkudan annesine sarılan çocuğun yaralandığı öğrenildi.

Göktürk Caddesi üzerinde dün meydana gelen olayda, Gülşah G. oğlu Yusuf G. ile birlikte yürüyüşe çıktı. Çocuk yürüdükten bir süre sonra yolda duran sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Saldırı sonucu küçük çocuk omzundan ve yüzünden yaralandı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Saldırını anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, yolda yürüyen çocuğa, kısa bir süre sonra köpekler saldırıyor. Çocuk yere düşüyor ve kalkıp annesine sarılıyor.

ÇİĞ ET İLE BESLENİYORLAR İDDİASI

Olayın ardından anne Gülşah G. çocuğunu hastaneye götürüp tedavi ettirdi. Saldırının olduğu yerdeki sokak köpeklerinin çiğ et ile beslendiğini iddia eden kadın, köpeklerin saldırganlıklarına çözüm bulunmasını istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Göktürk Cinsellik Cinsellik Haberler

500

Yorumlar (133)

çağdaş mı:

ulan hangi çağdaş ülkede sokaklarda köpek var sesli güldüm yeminle gericiliğin simgesi duyar kasmayınbir katilin sokakda gezmesi gibidir köpeklerin sokak da çirit atması

22
9
yanıtYanıtla
Doğurucu Davut:

pandemide kapalıydın, ne oldu. seni göndersek, ortalık süt liman olur. Avrupa''ya gittin mi, herkes bir tane sahiplenmiş, fark, o hayvanlar evlerde

yanıt4
yanıt6
demm:

Avrupa da sahiplenilmeyen köpekler itlaf ediliyor. Sahipliler için çeşitli vergiler ve bakım şartları var.

yanıt7
yanıt1
davutu da sahiplenmişler:

anlaşılan o :D

yanıt2
yanıt0
Adamin biri...:

Dağda tek başıma gezerken bile bir yilana bir örümceğe hayranlikla bakarim yakinlaşabildiğim hayvanlara sicakta ellerimden su içiririm. Fakat benim çocuklarama zarari olacak saldiracak hangi hayvan olursa olsun iki ayakli! Veya dört ayakli farketmez canina okurum. Bu yavrucağız ucuz atlatmiş fakat pitbulun parçaladığı insanlara bile pitbulu savunan sözüm ona hayvanseverlere başıniza gelsin....

25
5
yanıtYanıtla
aynen kardesim:

bu yazina sonuna kadar katiliyorum kardedim

yanıt7
yanıt3
XXX KLAS:

umarım o örümcekler o yılanlar seni ıssırır umarım bir gün bir pitbull saldırısına uğrarsın ileri zekalı arkadaş !!!

yanıt0
yanıt3
FERHAT:

Çocuk kaçmasas köpekler böyle önemsemezdi. . . Köpek saldırınca kaçmayın . . .

9
21
yanıtYanıtla
vnk:

sen kaçmazsın o zaman :)

yanıt13
yanıt1
DÜRBÜNLÜ:

Benim bir itim var kıskıs dedin mi yer adamı sen kaçma neredeysen itim gelsin dene bakalım

yanıt0
yanıt1
Tüm 133 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title