Haberler

Kaçak yollarla Türkiye'ye geçmeye çalışan kişi sınırda donarak can verdi

Güncelleme:

Van'ın Başkale ilçesinde İran sınırından Türkiye'ye kaçak yollarla girmeye çalışırken donarak hayatını kaybettiği değerlendirilen yabancı uyruklu bir erkeğin cesedi bulundu.

Başkale İlçesine bağlı İran sınırında bulunan Gelenler Mahallesi'nde, jandarma ekiplerine gelen ihbar üzerine sınır bölgesinde kaçak bir göçmene ait donmuş erkek cesedi bulundu. Başkale İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Eşmepınar Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından alınan cenaze Başkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İran sınırında donmuş erkek cesedi bulundu

GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞINA 2 GÖZALTI

Öte yandan yine Eşmepınar Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı ekipler, Özpınar Mahallesi'nde F.A. ile oğlu F. A.'yı, göçmen kaçakçılığı suçundan yakalayarak gözaltına aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hisarcık Türkiye Başkale İran Haberler

500

Yorumlar (12)

ZAZA:

Vatanımızın kıymetini bilelim.

21
8
yanıtYanıtla
refg:

Vatanın topraklarını fabrikalarını ormanını ddağını yaylasını bbogazını satanlara söyleyeceksin onu buradaki garibanlara değil

yanıt3
yanıt0
VİCDAN:

ALLAH RAHMET EYLESİN.

19
1
yanıtYanıtla
kader:

sonra bu kaçak gelenler sağda solda bomba patlatınca da hümanistlik yaparsınız

9
10
yanıtYanıtla
Merhamet:

Öncelikle Rabbimden Rahmet diliyorum. Bu nasıl bir başlık bir daha okumanızı tavsiye ederim. ''''Umutlar Soğuk Havaya Mağlup oldu'''' olsaydı bari.

13
2
yanıtYanıtla
Utanan adam:

Bir kişinin ölümü trajedi, milyonların ölümü istatistiktir.

9
0
yanıtYanıtla
KIM BILIR:

KAÇ TANE KAÇAK VAR BAZI YERLERDE SENELERDIR TÜRKIYE''YE GEÇEN SINIRDA AKRABALARI OLANLAR . . . AMAN DOGDUGUNDA BIZ YAZDIRMAMISTIK ALIN NÜFUSUNU KAYIT EDIN DIYENLER . . . 15-20 YASINA GELMISLER . . . ANLAYANA. . . .

6
2
yanıtYanıtla
ohh:

bu adamlar parayı nerden kazanıyor buna bakın . nereden buldun diye sorun.

3
0
yanıtYanıtla
Sakul:

Olum ne işiniz var türkiyede afrikaya sığının daha ferah oralar

1
1
yanıtYanıtla
behçet:

arkadaşlar yorum yazarken dikkatli olalım. Umut dünyasında yaşadığımızı unutmayalım. Daha fazla para kazanma hırsı maalesef bu sonuçları doğuruyor.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title