Haberler

Not bırakarak intihar eden arkadaşa son bakış! Görenlerin yürekleri paramparça oldu

Güncelleme:

Adana'da girdiği bunalımdan çıkamayan bir kişi, "Ölümümden kimse sorumlu değildir, hayattan bıktım" notu bırakarak otomobilinde kafasına tabancayla ateş edip canına kıydı. Olay yerine gelen arkadaşının ona gözyaşları içinde son kez bakması herkesi duygulandırdı.

Çukurova ilçesine bağlı Kurttepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, H.A.T. (33) 26 Ocak günü evine gelmedi. Bunun üzerine ailesi kayıp başvurusunda bulundu.

NOT BIRAKTI

Ancak H.A.T. bir türlü bulunamazken bu saatlerde Seyhan Baraj Gölü kenarında tabancayla otomobilin içinde kafasında yaralı bir şahıs olduğu bilgisi geldi. Polis olay yerine giderek çalışma başlattı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis yaptığı çalışmada ölen şahsın H.A.T. olduğunu belirledi. Otomobilde yapılan incelemede ise şahsın "Ölümümden kimse sorumlu değildir, hayattan bıktım" diyerek not bıraktığı öğrenildi.

SON BAKIŞ YÜREKLERİ DAĞLADI

Olay yerine H.A.T'nin yakınları ve arkadaşları geldi. Bir arkadaşının Hasan Ali T'ye son bir kez bakıp ağlaması herkesi duygulandırdı. H.A.T'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. H.A.T'nin cenazesi, otopsinin ardından morgdan alınarak toprağa verildi.

Not bırakarak intihar eden arkadaşa son bakış! Görenlerin yürekleri paramparça oldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kurttepe Çukurova Adana Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (3)

adana 01:

Allah geride bıraktıklarına sabır ölenede rahmet eylesin, güzel ülkemin güzel insanları ne duruma geldi, mutsuz herkes mutsuz, mutlu olan kalmadı maalesef

84
17
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Allah yaşam sevincimizi,yaşam gücümüzü artırmayı nasip etsin,umutsuz durumlara düşmekten korusun

39
1
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Artık şehir hayatının sadece maddiyata bağlı olması komşuluk akrabalık ilişkilerini de tamamen bitirme noktasına geldiği için insanlar en ufak bir sıkıntıda maalesef inanç zaafiyetide varsa intihara meyledebiliyor . Okullarda manevi eğitime daha fazla ağırlık verilmeli.

14
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title