Haberler

Hurdaların Arasından 2 El Bombası Fünyesi Bulundu

Hurdaların arasından 2 el bombası fünyesi bulundu Patlayan fünyeden dolayı 1 kişi yaralandıADANA - Adana'da hurdacıların bulduğu 3 el bombası fünyesinden 2'si patlayınca 1 kişi yaralandı.

Hurdaların arasından 2 el bombası fünyesi bulundu

Patlayan fünyeden dolayı 1 kişi yaralandı

ADANA - Adana'da hurdacıların bulduğu 3 el bombası fünyesinden 2'si patlayınca 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi 81017 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, ikinci el eşya satın alan bir şahıs, yurtta bulunan ve kullanılmayan satın aldı. Şahıs yurtta bulunan kullanılamayacak durumda olan eşyaları da hurdacı Cuma Ali Yılmaz'a sattı. Bu arada Yılmaz, verilen hurdaların arasında 3 fünye olduğunu görünce kendisine hurdaları veren şahsa hurdaları geri vermek istedi. Bu arada 3 fünyeden 1'i saksı içinde, 1'i ise kamyonetin içinde patladı. 3. fünyenin patlamasından korkan vatandaşlar, fünyeyi duvar dibine attı. Bu sırada patlayan fünyeden dolayı Cuma Ali Yılmaz elinden ve yüzünden yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Cuma Ali Yılmaz'ın Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesine kaldırdı.

Polis ekiplerinin fünyenin nereden temin edildiğiyle ilgili çalışmaları sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güzelyalı Cuma Ali Çukurova 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title