Haberler

Hırsızlık Zanlıları Suçüstü Yakalandı

Hırsızlık zanlıları suçüstü yakalandıNİĞDE - Niğde'de eski bir petrol istasyonu ile soğuk hava deposunun malzemelerini kamyona yüklemeye çalışan acemi hırsızları jandarma ekipleri suçüstü yakaladı.

Hırsızlık zanlıları suçüstü yakalandı

NİĞDE - Niğde'de eski bir petrol istasyonu ile soğuk hava deposunun malzemelerini kamyona yüklemeye çalışan acemi hırsızları jandarma ekipleri suçüstü yakaladı.

Niğde Merkez Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Merkeze bağlı Sazlıca kasabasında son aylarda meydana gelen hırsızlık olayları nedeniyle tedbir aldı. Kasaba ve çevresine özel ekipler yerleştiren jandarma uzun süredir kullanılmayan petrol istasyonu ve soğuk hava deposunun önünde bir kamyona buzdolabı, kalorifer petekleri, alüminyum, bakır ve diğer metal türü malzemeleri yüklendiğini görünce, yükleme yapanların yanına gitti. Jandarmayı bir anda karşılarında gören C.D.Ve O. A.panikledi. Hırsızlık yaptığı anlaşılan C.D. ve O.A. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayda kullanılan kamyona el konulurken, malzemeler ve metal türü eşyalar iş yeri sahiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan kişilerle ilgili yapılan araştırmada, daha önce hiçbir hırsızlık kayıtlarının olmadığı anlaşıldı. Ademi hırsızlar jandarma ekiplerinin yaptığı işlemin ardından Adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Niğde Merkez Sazlıca 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title