Haberler

Nefes borusuna kuru üzüm kaçan öğretmeni meslektaşı kurtardı

Güncelleme:

Eskişehir 30 Ağustos Ortaokulu Din Kültürü öğretmeni Canan Tüzer, nefes borusuna kuru üzüm kaçmasının ardından aynı okulun Türkçe öğretmeni Uğur Tiryaki yaptığı 'Heimlich Manevrası' sayesinde kurtuldu.

Öğretmenler odasında teneffüs saatinde dinlenen Din Kültürü öğretmeni Canan Tüzer, nefes borusuna kaçan kuru üzüm nedeniyle nefessiz kaldı. Kameraya takılan görüntüde yere yığılan öğretmeni okulun müdür yardımcısı Tuğba Altıntaş durumu fark ederek yardım istedi.

Nefes borusuna kuru üzüm kaçan öğretmeni meslektaşı kurtardı

MESLEKTAŞI ZAMANINDA MÜDAHALE ETTİ

Olayı öğrenen Türkçe öğretmeni Uğur Tiryaki yaptığı Heimlich Manevrası ile Canan Tüzer'in nefes almasını sağladı, diğer öğretmenler de yardıma koştu. Öğretmenin kendine gelmesi ile rahat bir nefes alan öğretmenlerin arkadaşlarına su vererek yardım ettiği görüldü.

Nefes borusuna kuru üzüm kaçan öğretmeni meslektaşı kurtardı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500

Yorumlar (5)

GARİBAN:

SAYGI DEĞER HOCAMIZA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.İSLAMİYETİN KAPANMA EMRİNİ AÇIK BİR DİNKÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİ NASIL ANLATIYOR MERAK ETTİM.(DİNDE ZORLAMA YOKTUR DEMESİN KİMSE.DİNE GİRMEYE ZORLAMA YOKTUR GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEDE EMİR VARDIR)

63
42
yanıtYanıtla
ANGARA BEBESİ:

Oldu mu şimdi, hani kimse başörtüsüne karışmayacaktı isteyen takıp istemeyen takmayacaktı, buda haksızlık ve ötekileştirmek değil mi? Sevgili gariban kardeşim.

yanıt21
yanıt18
Hsn:

Kapanmak tabiki emir ama Son yıllarda türeyen "dine girişte zorlama yok girince var" yorumu kesinlikle Kuranı kerime uymuyor peygamberimiz dahi kimseye vekil yada baba kılınmamış bir sürü ayette,zorla yaptırılan bir emrin Allah katında hiç bir hükmü yok

yanıt28
yanıt5
Abdullah:

Müslüman isen zorundasın…Cenab-ı ALLAH açık gezmeyi haram kılmış cehennem ile tehdit etmiştir.Kişi ben bu riski göze alıyor hür irademi kullanıyor diyor ise kimsenin üstüne zorba değiliz.

yanıt0
yanıt0
ANGARA BEBESİ:

İlk yardım eğitimi can kurtarır, Kızılay vb. kurumlar tarafından ilk öğretim dahil bütün okullarda sertifika programı açılmalı ve eğitim yeni nesillere yaş ve yapabilirlik kriterlerine göre daha başlangıçta verilmelidir.

47
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title