Haberler

Tartıştığı karısı tarafından bıçaklanan koca, feci şekilde can verdi

Güncelleme:

Hatay'da tartışma yaşadığı kocası tarafından bıçaklanan adam, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde karı koca arasındaki tartışma kanlı bitti. Karısı tarafından bıçaklanan adam, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İKİLİ ARASINDAKİ TARTIŞMA BÜYÜDÜ

Yeniyurt Mahallesi Mevlana Sokak'taki evlerinde Mehmet S. ile karısı Zeynep Yonca S. arasında tartışma çıktı. Olayın büyümesi üzerine Zeynep Yonca S, Mehmet S'yi bıçakla yaraladı.

HASTANEDE VEFAT ETTİ

Ağır yaralanan Mehmet S. sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Dörtyol Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti, Zeynep Yonca S. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Yeniyurt Dörtyol Hatay 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Yunus Çekici:

Şiddetin cinayetin cinsiyeti olmaz kadına yönelik şiddet söylemi moda oldu tam bir saçmalık. 6284 ile dişi beyanının delil aranmadan erkeğe yaptırım uygulanması, ölene kadar kadına verilen nafaka gibi cinsiyetçi ayrımcılıklar artık son bulmalı

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title