Haberler

Cezaevinden çıkıp husumetlisinin peşine düştü! Tüfekle kovalayıp sokak ortasında öldürdü

Güncelleme:

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kısa bir süre önce cezaevinden çıkan Kenan Cesur, husumetlisi Ramazan Çar'ı takip edip, pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü. Kenan Cesur'un olay yerinden kaçma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Saat 18.30 sıralarında Gölcük Değirmendere Atatürk Mahallesi'nde iddiaya göre, cezaevinden kısa bir süre önce çıktığı öğrenilen Kenan Cesur, aralarında husumet bulunan Ramazan Çar'ı takip etmeye başladı.

BAŞINDAN VE SIRTINDAN YARALANDI

Bir süre devam eden takibin ardından Kenan Cesur, yanında getirdiği pompalı tüfekle Ramazan Çar'a arkasından ateş etti. Başından ve sırtından vurulan Ramazan Çar kanlar içerisinde yığılırken, Kenan Cesur ise kaçtı. Olayı görenler durumu 112 Acil'e bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi, Ramazan Çar'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ramazan Çar'ın cansız bedeni otopsi için morga götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MEZARLIKTA YAKALANDI

Öte yandan, Kenan Cesur ise olaydan kısa bir süre sonra olay yerinden yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Garipler Mezarlığında yakalandı.

KAÇMA ANI CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Olayın ardından elinde pompalı tüfekle olay yerinden kaçan Kenan Cesur'un kaçma anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde; saldırganın elinde pompalı tüfekle sokağa girişi ve etrafa bakındıktan sonra kaçtığı anlar yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gölcük Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

Erdoğan Kurt:

Cezaevleri cezaevi olmaktan çıktı sanki otel oldular. Ceza evleri için yeni düzenleme gelmeli yolsa bu olayların önüne geçilemez. Günde sadece 1 öğün çeyrek ekmek verecek başka yok. Boş toprağı kazdırip kapattıracan. Bunları topluma kazandırma şansınız yok. Böyle insanların konuştuğu tek kelime var GİDER CEZA EVİNDE BABALAR GİBİ YATAR ÇIKARIM DİYORLAR. Bu söz yerine ALLAH BİR DAHA DÜŞÜRMESİN DEMELERİ LAZIM. Rahatlık batıyor halkımıza.

150
34
yanıtYanıtla
Pole star:

Kısasta hayat vardır...

91
6
yanıtYanıtla
Deniz Çapa:

Bu ülke de asayiş ve adalet hiç bukadar bozulmamıştı.

37
17
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Klasik Türkiye

38
15
yanıtYanıtla
Emirhan YILDIZ:

çarpık sistem siyasallaşmış yozlaşmış adalet yetersiz tahkikat yanlı yargılama bozuk toplum yapısı elle tutulur bi yanımız yok silkelenmezsek bizi yaratanın kanunlarına dönmezsek gidişat kötü.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title