Haberler

Kavgaya tutuşan sürücüler, birbirlerinin araçlarına balyozla saldırdı

Güncelleme:

Gaziosmanpaşa'da yol verme tartışmasında araçlarından inen sürücüler kavgaya tutuştu. Sürücüler birbirlerinin araç camlarını balyozla kırarken, o anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Gaziosmanpaşa'da yol verme tartışmasında araçlarından inen sürücüler birbirlerinin araç camlarını balyozla kırdı. O anlar vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

BALYOZLA ARAÇ CAMLARINI KIRDILAR

Gaziosmanpaşa'da seyir halindeki iki aracın sahibi sözlü olarak tartışmaya başladı. Kavganın büyümesiyle şahıslardan biri tartıştığı kişinin aracının üzerine çıktı. Ardından ellerinde balyoz bulunan şahıslar birbirlerinin araç camlarını kırdı. Görüntüde taraflarını aracın üzerinde şahısların balyoz ile birbirlerine saldırdı.

Kavgaya tutuşan sürücüler, birbirlerinin araçlarına balyozla saldırdı

CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Çevredeki vatandaşların sakinleştirmeye çalıştığı o anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziosmanpaşa Cep Telefonu Olaylar Güvenlik Trafik 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Cengiz Aktaş:

Millet ne hâle geldi? Bir devlet yetkilisi de çıkıp (iktidarıyla, muhalefetiyle) bu ne hâldir, buna engel olmalıyız diye hiçbir girişimde ve söylemde bulunmuyor. Allah sonumuzu hayreyler inşallah. Çünkü siyasetçiler bu işe girişmeyecek gibi duruyor.

117
4
yanıtYanıtla
Mldhat Caglar:

Allah sizlere insaniyet damari versin

74
3
yanıtYanıtla
Export 86:

Hem kendileri hemde araçları ömür boyu trafikten men edilmeli

67
1
yanıtYanıtla
ahmey bulut:

Afferim size

28
4
yanıtYanıtla
Kasım Ekşi:

En komiği, balyozu kaptıran adam cama balyozu yiyince toz oldu.millet cinnet geçiriyor.

19
1
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Daha önce yazdığımı bir kez daha tekrar etmek istedim: Ben içişleri bakanı olsaydım bağyanlar hariç (zira daha temkinli kullanıyorlar) tüm sürücülerin ehliyetlerini iptal eder, 3 aylık eğitimden sonraki ağır bir sınavda ANCAK başarılı olanlara belgelerini verirdim...

9
7
yanıtYanıtla
KARAYEL:

...bunlar Türk demi?

7
1
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Uzayli bunlar, sen .?

yanıt1
yanıt0
Mustafa Acar:

Vallahi biraz önce de bir sürücü park halindeki arabanın yanında durup çizdi ve gitti bunların bazılarını psikolojik testten geçirmeli hak etmiyorsa belgesi ömür boyu elinden alınmalı diye düşünüyorum

6
0
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Allah, Merhamet, Akil ve fikir olmayinca olacagi bu.? Akla Selime ve hakka daveti kabul etmezsen hesap kabarik olur.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title