Haberler

Filipinlerde Yakalanan Malezyalı Terörist Deaş'ın Lider Kadrosundan

Filipinlerde yakalanan Malezyalı terörist Muhammed Ilham Syahputra’nın, Güney Asya bölgesinin DEAŞ lideri İsnilon Hapilon’un yerine Maute teröristlerinin başına geçirildiği bildirildi.

Filipinlerde yakalanan Malezyalı terörist Muhammed Ilham Syahputra'nın, Güney Asya bölgesinin DEAŞ lideri İsnilon Hapilon'un yerine Maute teröristlerinin başına geçirildiği bildirildi.

Filipin Ulusal Polisi, Malezyalı terörist Muhammed Ilham Syahputra'nın Güneydoğu Asya bölgesindeki DEAŞ emiri İsnilon Hapilon'un yerine geçtiğini bildirdi. Uzun süredir Filipinlerde bulunan terörist Muhammed Ilham Syahputra'nın, Marawi şehrindeki teröristlerin başına geçtiği belirtildi. Polis Şefi Ronald Dela Rosa, bilgilerin 1 Kasım'da Marawi şehrinde tutuklanan terörist Syahputra'nın kendisinden alındığını bildirdi. Dela Rosa, ayrıca 16 Ekim'de öldürülen İsnilon Hapilon'un yerine teröristlerin kendilerine lider olarak Amin Baco'yu seçtiği bilgisinin de sorgulama sırasında alındığını belirtti. Dela Rosa, Baco, başka bir Malezyalı ve bir Endonezyalı'nın, Marawi şehrinde bulunan 30'dan fazla teröristten biri olduğunu açıkladı. Dela Rosa, hükümet güvenlik güçlerinin Marawi şehrinde aldığı sıkı güvenlik önlemleri nedeniyle Baco ve takipçilerinin şehirden kaçmış olabileceklerine dair istihbarat raporları aldıklarını ifade etti. - MANILA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title