Haberler

Görüntü Diyarbakır'dan! Öfkeli anne sokakta kızının saçına yapıştı: Yürü gidiyoruz

Güncelleme:

Diyarbakır'da kimliği belirsiz kadın, 5 gündür eve gelmediği öne sürülen kızıyla sokakta karşılaştı. Öfkeli anne, eve gelmekte zorluk çıkaran kızını saçlarından tutarak kendisine doğru sürükledi. Hemen devreye giren polis ekipleri, annenin ifadesini aldı.

Yenişehir semti eski Kasaplar Durağı'nda 5 gündür eve gitmediği öne sürülen kızıyla sokakta karşılaşan kadın, onu götürmek istedi. 15 yaşlarında olduğu tahmin edilen kız çocuğu, annesine direndi. Bunun üzerine anne, kızının saçlarından tutup götürmeye çalıştı.

ACI İÇERİSİNDE ÇIĞLIK ATTI

Kız çocuğu acı içerisinde çığlıklar atınca çevredekiler yardıma koştu. Vatandaşlar, anneyi sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada kız, annesinin elinden kurtulup uzaklaştı. O anlar, anbean görüntülendi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, annenin ifadesine başvurdu.

İşte o ana ilişkin kareler;

Öfkeli anne, eve gitmek istemeyen kızını saçlarından sürükledi

Öfkeli anne, eve gitmek istemeyen kızını saçlarından sürükledi

Öfkeli anne, eve gitmek istemeyen kızını saçlarından sürükledi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yenişehir DHA Haberler

500

Yorumlar (51)

Nurgül Yılmaz:

Bende olsam aynısını yapardım beş gündür yok ortalıkta iki tane zibidiye uymustur kesin ölüsünü bulacağına bırakın saçlarını yolsun anneleri yolsun saçını hiçbir anne istemez evladının kötülüğünü ve çarşı ortasında o hale gelmeyi hak etmiştir bu benim görüşüm gene kadın sabırlı ben olsam onu orada varya evire çevire hast ederdim hakkınız yok sizi buyuteni bu hale sokmaya bacaksız seni daha 15 yaşındasın sen havan kime 5gun koyboluyonda o kadına dünyayı zindan ediyon anne oldun mu anlarsın

646
98
yanıtYanıtla
Mehmet Ali Can AKARSEL:

Boşuna dememişler kızını dövmeyen dizini döver diye. Zamanında İslam ahlakı üzere yetiştirmiş olsaydın bugün sokak ortasında saçından tutup götürmek zorunda kalmazdın. Mevlam hidayet versin. Kimseyi evladı ile imtihan etmesin...

405
261
yanıtYanıtla
Mustafa Yaşar:

Kimse anneden daha şefkatli olamaz. Hangi anne çocuğunun kötülüğü için uğraşır. ???? Anneyi bu kadar linç etmeye hakkımız yok. Mecbur kalmasa bu şekilde davranmazdı. Annenin elinden kızı alanlar, belkide o kızın geleceğini karartı.

446
39
yanıtYanıtla
YASEMİN ÖZKAN:

Anne çocuğunun kötülüğünü istemez belki ama yaptığı şeyler çocuğun kötülüğüne sebep olabilir. Anneyi linç etmiyoruz. Bu çocuğun bu hale gelmesinde ailenin hiç hatası yok mudur diyoruz. Çocuğun arkadaşlarını hiç biliyor mu? Evde huzur ve güven ortamı var mıydı da bu çocuk bunu yaptı diyoruz.

yanıt15
yanıt13
Ali Bozbey:

Evet Anne çaresizce şiddet uygulamıştır diye düşünüyorum hiç bir Anne kızını rencide etmez bence Anne zor durumda olduğundan bunu yapmıştır

419
54
yanıtYanıtla
ender türk :

o anneye hiç kızamadım , hatta acıdım.

397
35
yanıtYanıtla
Güler Savaş:

Kizlarinizla anne degil arkadas sirdas dost olun asagilamak bagirip cagirmak care degil kiziniz sizinle herseyini paylastiginda bu tip seyler yasanmaz once birey egitimli olacak ki egitimini iyi verecek net..

149
242
yanıtYanıtla
Mustafa Yaşar:

Toplum eğitimi diye bir şey var. Oda belliki çok iyi verilmiş. Sen annesinden dahamı şefkatlisin.

yanıt89
yanıt19
özgür :

ellerine sağlık aplam

329
50
yanıtYanıtla
Sadık Sadık:

Sokakta bunu yapan evde ne yapar acaba. Asi evlatla uğraşmak çok zor ama bu muamelenin savunulur tarafı yok. Sabri bilmeyen evlat sahibi olmasın. O çocuk devlet himayesine alınmalı belliki annede öfke kontrolü yok. KINIYORUM

64
307
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title