Haberler

Eşini, telefonuna gelen 'Son umudumsun' mesajını görünce bıçakladı

Güncelleme:

Adana'da, cezaevinden çıkan eşi Mahmut Nogan tarafından bıçaklanan Sevimgül Nogan hayati tehlikeyi atlatamadı. Tutuklanan kocanın annesi Emine Taşkınlar ise "Sevim'e, Mahmut'un cezaevi arkadaşı Adem, 'Sen, benim son umudumsun' şeklinde mesaj göndermiş. Mahmut, mesajı görünce sinirlendi" dedi.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın en üst katındaki dairede 12 Kasım akşamı saat 20.30 sıralarındameydana gelen olayda, iddiaya göre, bir süre önce cezaevinden çıkan Mahmut Nogan (25) ile eşi Sevimgül Nogan (26), arasında tartışma çıktı.

KADIN HEMŞİRELERE KENDİSİNİ EŞİNİN YARALADIĞINI SÖYLEDİ

Tartışma sırasında Mahmut Nogan, eşini 4 yerinden bıçaklayarak, yaraladı. Kanlar içinde kalan Sevimgül Nogan'ı, eşi Mahmut Nogan taksiyle Seyhan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastane polisine kendisini yaraladığını söyleyen kadın, ameliyata alındı. Genç kadın, hemşirelere ise kendisini eşinin yaraladığını söyledi.

"TELEFONUNA GELEN MESAJA BAKMAK İSTEDİM, GÖSTERMEDİ"

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mahmut Nogan'ı çelişkili ifadeler vermesi üzerine gözaltına aldı. Nogan, sorgusunda, "Cep telefonuna mesaj geldi. Bakmak istedim, göstermedi. O sırada boğuşurken elimdeki bıçakla yanlışlıkla yaraladım" dedi.

KADIN HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATAMADI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mahmut Nogan, tutuklandı. Halen hastanede tedavisi devam eden Sevimgül Nogan ise hayati tehlikeyi atlatamadı.

GELİNİNİN BAŞKA ERKEKLERLE GÖRÜŞTÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ

Öte yandan Mahmut Nogan'ın annesi Emine Taşkınlar, oğlu cezaevindeyken gelini Sevimgül Nogan'ın başka erkeklerle görüştüğünü öne sürerek, "Uzun süredir tartışıyorlardı. O gün de Mahmut, Sevim'e 'Telefonunu göster' dedi. Mahmut'un cezaevinden arkadaşı Adem B., 'Sen, benim son umudumsun' şeklinde bir mesaj göndermiş. Mahmut bu mesajı görünce sinirlendi. Kendini yerden yere attı. Mutfaktan çıktığımda, Sevim'in yerde kanlar içerisinde yattığını gördüm" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yeşilyurt Mahallesi Seyhan 3. Sayfa Haberler

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

500

Yorumlar (36)

AYNADAKÎ GERÇEK:

Eşine başka erkekler tarafından gönderiken mesajlar için teşekkür edip mutlumu olsaydı ! Bir kadın şartlar ne olursa olsun eşine sadık kalmalı ve onurlu olmalıdır.Mutlu değilse boşanmalıdır.Aldatmanın özürü yoktur.

68
9
yanıtYanıtla
Erkekler şartlar ne olursa olsun aldatmamalidir:

Bir erkek şartlar ne olursa olsun karısina sadik kalmali yazmak yok ama degil mi? Aldatmanın özürü yoksa biz niye aldatan erkekleri öldürmüyoruz madem aldatıldın boşan hem kadinin aldattigi bile kesin değil mesaj atana göstersene öfkeni

yanıt4
yanıt0
kadınların harbiden aklı kıssa:

atalar boşuna dememiş, kendinizi cinselliğe hapsederseniz olacağınız bu , cinsellik üreme ve hayatta kalma için gerekli, insan olmak için daha fazlası lazım umarım anlarsınız birgün !

55
10
yanıtYanıtla
İnci:

Genelleme yapma. Erkeklerinde başka yerleri uzun olcgna onlarında aklı olsaydı da karılarına sahip çıkmayı bilsinler kadın ne kadar hatalıysa iki katı kadar erkek hatalıdır benim gözümde şuan bu durumdan ibaret burda da..

yanıt1
yanıt0
VANLI:

Adam haklıDağılın beyler

43
19
yanıtYanıtla
Dev:

En güzel kadınlar neden hep suçluları sever.

49
10
yanıtYanıtla
Deli Kadir Ulennn:

Bide Zenginleri

yanıt10
yanıt0
Sado:

İnşaallah kadın ölür bu namus meselesidir öyle yaralı atlatamazsın

34
23
yanıtYanıtla
Esra:

Siz aldatinca bisey yok Ama ?

yanıt12
yanıt6
Gökhan:

Kadının edepsizinden,hayasızından Allah uzak eylesin

43
12
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title