Haberler

Marketten çaldığı 5 kangal sucukla kıskıvrak yakalandı

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'ta bir marketten sucuk çaldığı iddia edilen şüpheliyi, market çalışanları yakaladı. Montunun iç ve dış ceplerinden toplam 5 kangal sucuk çıkan şüphelinin yakalandığı anlar marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

İlginç olay, geçtiğimiz ay Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi'nde bulunan bir markette meydana geldi. İddiaya göre markete giren bir kişi hiçbir alışveriş yapmadan dışarı çıkınca çalışanların dikkatini çekti. Şüphelinin peşinden giden çalışanlar, adamı marketin önüne çağırarak üzerindekileri çıkarmasını istedi.

İÇERİ GİRMEYE DİRENDİ

Şüphelinin montunun iç ve dış ceplerinden toplam 5 adet sucuk çıktı. Marketin ürünleri olduğunu gören çalışanlar, şüpheliyi kolundan tutarak içeri soktu. Gelmemekte direnen hırsızlık şüphelisi yerlerde sürüklendi. Şüpheliyi, içeri soktuktan sonra durumu polise bildiren market personeli, ekipler gelene kadar da şüphelinin başında bekledi.

Polis ekipleri, hırsızlık şüphelisinin ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

YAŞANANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Hırsızlık şüphelisinin yakalandığı ve sürüklendiği anlar ise marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülere, şüphelinin yakalanıp cebinden sucukları çıkardığı ve içeri sokulduktan sonra sürüklendiği anlar yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Esenyurt 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (48)

5 sucuk 250:

5 kangal 200 ile 250 lira arası değişiyor burda humanizm kasmayın 1 lira 5 lira değil 250 lira belliki satıp yolunu bulacak açlıkla alakası yok. Aç olup çalsa 1 tane çalardı.

28
36
yanıtYanıtla
Aferin:

Dedigin gibi olsa ne olur? Fakir,parasiz ve issiz olmadigi mi sonucu çikar?

yanıt16
yanıt5
ref:

250 tl neki yakarsan 7-8 günlük dogalgaz parası bunun kirası var iyyeceği var ne istiyorsun ekmek mı v calsaıın delimisin

yanıt6
yanıt2
Unutmayın:

Açlık var

46
17
yanıtYanıtla
FB’li:

Sucuklami doyacsk?

yanıt14
yanıt13
halktan zaaar:

eli ayağı tutan dilenci de var. .

yanıt22
yanıt17
Hırsıszlık ve yağma şüphelileri konfederasyonu:

Olayın yaşandığı yer yakınlarında şubemiz var. Başvursaydı keşke. Bir kere alıkoyulması yanlış. Dükkandan çıkılmış sokakta artık oranın mahiyetinden çıktığı için yakalama yetkisi polise ait. Baştan sona hukuksuz bir durum. Bu tür durumlarda suç atılarak yakalanan mağdurlar konfederasyonumuza üye olurlarsa hukukun tanıdığı tüm hakları kullandırırız. Haksız yakalama ve darp durumunda yakalayanlar hakkında dava süreci de başlatırız. Keşke hemen darp raporu alıp konfederasyonumuza başvursaydı

36
20
yanıtYanıtla
Orhan:

Hırsızı savunuruz malı çalınan davayı açarız diyorsunuz yani vallahi bravo bunu da duydukça böyle devam edin siz.....

yanıt24
yanıt10
ayser er:

Sizin konderasyonunuz kimi koruyor, ben merak ettim? Hırsızlık yapılan magdur iş sahibini mi? İş yeri dısında yakaladı diye, o eyleme meyleden kişiyi mi? Polis yakalayacak diye işyeri sahipleri boş boş bekleyecekler mi? Ne hale geldi güzel ülkem!! Haklının haksız duruma düşüp hırsızın bile haklı konuma getirildiği! Neymiş işyeri dısıymıs!! Salıp gideceklermiş! Polis yakalayabilir mi yakalayamaz mı bilinmez! Ülkemin saygın esnafının Allah yardımcısı olsun.. siz gibilerin eline düşürmesin!

yanıt21
yanıt5
ZUHAAHA:

CİDDİYE ALMIŞLAR :)

yanıt0
yanıt0
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title