Haberler

Minibüs çarpması sonucu hayatını kaybeden 7 yaşındaki çocuğun olay yerindeki oyuncağı yürek dağladı

Güncelleme:

Esenyurt'ta sokağa dönüş yapan minibüsün çarptığı 7 yaşındaki çocuk ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen çocuk hayatını kaybederken olay yerinde kalan oyuncak arabası ise görenleri duygulandırdı.

Saat 15.45 sıralarında 34 YP 4276 plakalı minibüsü sürücüsü Sinan E., Esenyurt İncirtepe Mahallesi'nde 245. sokağa girip sağa dönerken çocuğu fark etmedi. Minibüsün çarptığı 7 yaşındaki Emir Gülen ağır yaralandı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Minibüs sürücüsü Sinan E., ağır yaralanan çocuğu hemen yakındaki özel bir hastaneye kaldırdı. Burada ilk müdahalesi yapılan Emir Gülen, Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak üzer yola çıkarıldı. Yolda durumunun daha da ağırlaşması üzerine hemen yakındaki bir başka özel hastaneye götürüldü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan küçük emir hayatını kaybetti.

Minibüs çarpması sonucu hayatını kaybeden 7 yaşındaki çocuğun olay yerindeki oyuncağı yürek dağladı

GERİDE OYUNCAK ARABASI KALDI

Polis, olaya ilişkin soruşturma başlatırken çocuktan geriye olay yerinde kameralara yansıyan oyuncak arabası kaldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt Haberler

500

Yorumlar (5)

tüh:

o şoför vicdan azabından gebersin

1
8
yanıtYanıtla
vah vah:

o şöför zaten bır çocugunn ölümüne sebep olmaktan vicdanen çökmüştür. bile isteye olmadı ya. herşeyı geçtimde senin gibileri ne yapmalı ona vah vah. .

yanıt4
yanıt0
Akif:

İnşallah iyileşir çocuk da bu ne sorumsuzuk ya zaten sokağa çıkmaları yasak birde sahip çıkmıyorlar çocuklara bu kaçıncı olay

3
4
yanıtYanıtla
suskun:

haberi detaylı okuyun isterseniz çoçuk öldü

yanıt2
yanıt0
SONER:

MİNÜBÜS ŞÖFOR DÖNÜYOR COCUKDA EGİLİP ARABAYLA OYNUYOR DÖNERKEN GÖRMEDİĞİ İÇİN OLUYOR KAZA BİLİNÇLİ VEYA HATALI DEYİL MİNİBÜSLER YÜKSEK GÖRME MESAFESİNDE DEYİL VE O YAŞTA Kİ ÇOCUK YOLUN ORTASINDA NE OYNAR ANASI BABASI NERDEDİR YAZIK GÜNAH İHMAL VE DİKKATSİZLİĞİN SONUCU BİR KÜÇÜK CAN ALLAH SABIR VERSİN

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title