Haberler

Elektrik akıma kapılarak hayatını kaybeden çocuk doğum gününde toprağa verildi

Güncelleme:

Elektrik akıma kapılarak hayatını kaybeden çocuk doğum gününde toprağa verildi Malatya'da arkadaşları ile oyun oynarken aydınlatma direğinden akıma kapılarak hayatını kaybeden 14 yaşındaki Ays Taha Duman doğum günde toprağa verildi.

Elektrik akıma kapılarak hayatını kaybeden çocuk doğum gününde toprağa verildi

MALATYA - Malatya'da arkadaşları ile oyun oynarken aydınlatma direğinden akıma kapılarak hayatını kaybeden 14 yaşındaki Ays Taha Duman doğum günde toprağa verildi.

Olay, 29 Temmuz Cuma günü Yeşilyurt ilçesine bağlı Konak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ays Taha Duman arkadaşları ile birlikte evlerinin önünde bulunan sokakta oyun oyarken yol kenarında bulunan aydınlatma direğine dokunduktan sonra fenalaşarak yere yığıldı. Arkadaşlarının haber vermesiyle olay yerine gelen Ays Taha Duman'ın yakınları yerde hareketsiz bir şekilde yatan çocuğa müdahale etti. Kalp masajı yapılan çocuk tepki vermeyince olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Hastaneye kaldırılan talihsiz çocuk burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ays Taha Duman doğum günü olan 30 Temmuz'da defin edilirken, çocuklarını ihmal sonucu hayatını kaybettiğini ileri süren aile yakınları duruma tepki göstererek ilgililer hakkında işlem yapılmasını talep etti.

"Doğum günde oğlumun üzere toprak attım"

Oğlunu doğum günde toprağa verdiğini aktaran baba Kamuran Önder Duman," Olay günü il dışındaydım oğlum arkadaşları ile sokakta oyun oynarken, oğlum elini aydınlatma direğine götürmüş ve akıma kapılarak kendini yere atmış. Aydınlatma direğinde kırık fincan varmış. Tedaş ekipleri olay sonrası gelip kırık olan fincanı değiştirmiş. Hala kırık olan fincanlar var. Mahalle muhtarı defaatle direkten elektrik kaçağı olduğu hakkında ilgili yerlere başvuruda bulunmuş. Buna rağmen ilgilenen olmamış. Her fincan için bir can mı verilim. Sorumlular hakkında yasal işlem yapılmasını istiyoruz.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yeşilyurt Malatya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title