Haberler

Cami içerisinde fotoğraf çektiren Eda Taşpınar hakkında soruşturma başlatıldı

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından cami içerisinde çektirdiği fotoğrafı paylaşıp tepkiler üzerine sildiği iddia edilen Eda Taşpınar'ın paylaşımına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca re'sen soruşturma başlatıldı.

Eda Taşpınar, Sultanahmet Cezaevi Camii/Hayyatin-i Hassa Camii'nde verdiği bir pozu "Mutlu yıllar sevgililerim" notuyla Instagram hesabından paylaştığı ve gelen tepkilerin ardından kısa sürede yayından kaldırdığı ileri sürüldü. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Eda Taşpınar'ın sosyal medya ve internet haber sitelerinde camide çekilmiş fotoğraflarının paylaşımına ilişkin yapılan haberler gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Re'sen başlatılan soruşturmanın TCK 216. maddesi kapsamında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan olduğu açıklandı. Paylaşımıyla kısa sürede sosyal medyada gündem olan Taşpınar, konuyla ilgili sessizliğini koruyor.

Cami içerisinde fotoğraf çektiren Eda Taşpınar hakkında soruşturma başlatıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Eda Taşpınar İstanbul Cami 3.Sayfa Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

Adana001 Merkez:

Gülşen tutuklayanlar alın işte bunu tutuklayın. Toplumun inancının sembolü olan ibadethane istismara bulunmuş. Buyrun

164
12
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Birilerinin kutsalına saldırmak moda oldu. Kardeşim inanırsınız ya da inanmazsınız kendi tercihiniz, ama dini, inancı her ne olursa olsun suistimal etmeyin insanların kutsallarını.

160
6
yanıtYanıtla
Demir Acer :

gecenlerde birileri camiyi dugun salonu yapti ona niye sorusturma yapilmadi

91
65
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Azcık saygın olsun. Soruşturma haklı karar. Özgürlügünde bir sınırı var. Başkasının kutsalına saygısızlık yapamazsın...

128
14
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

mesele fotoğraf çektirmesi değil dini bir mekanda terbiyesizce edepsizce saygısızca bir kesime küfür eder gibi bir şekilde fotoğraf çektirmesidir elin gavuru bile bunu kendi ülkesindeki camilerde yapmıyor

131
2
yanıtYanıtla
Ercan Ercan:

Ben yüz yüze görsem suratına tükürürüm bu kadının. Benim kutsalıma hakaret etmeye kimseniin hakkı yok. Hakarete hakaretle cevap vermek hakkımdır.

117
8
yanıtYanıtla
Papatya papatya:

Atın bu dinsizi içeri aklı başına gelsin, Ama yok bunlara bir şey olmaz,her istediğini yaparlar yinede bir şey olmaz malesef.

98
7
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Konu camide çekilen çıplak pozlar değil, konu: bu şarlatanların bu cesareti nereden aldığıdır...

81
2
yanıtYanıtla
NESLİ HAN:

Bu vatanda çok şükür isteyen istediği gibi hür yaşamakta. Ülkemi kimsenin karıştırmaya hakkı yok. Bu kendilerine modern diyen yobazlara da prim verilmemeli, devlet gereğini yapmalı. Ben dindar değilim ama görünce fotoğrafı ben utandım, ne çirkin ya.

75
3
yanıtYanıtla
SELİM TAŞOĞLU:

lan olum manyakmısınız nesiniz, ne oluyor sizlere ya. yapacak başka bir şey bulamadınız mı. Bu mudur yani

60
17
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title