Haberler

Ormanda Doktoru Darp Eden İki Şüpheli Tutuklandı: Otostop Çekti, Aracımıza Aldık

Güncelleme:

Zonguldak'ta doktor Hasan Koca'yı ormanda darp eden biri uzman çavuş iki şüpheli tutuklandı. Şüpheliler otostop çektikleri doktoru araçlarına aldıklarını söyledi.

Zonguldak'ta aile sağlığı merkezinde görev yapan doktor Hasan Koca'nın darp edilmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan ve jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 1'i uzman çavuş 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DARP EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

23 Şubat'ta kent merkezinde arkadaşlarıyla yemekte buluşan Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli doktor Hasan Koca'dan, yemek programından ayrıldıktan sonra haber alınamadı. Kozlu ilçesine bağlı Ören köy yol ayrımında yoldan geçen vatandaşlar tarafından fark edilen Koca, darp edilmiş halde bulundu.

İKİ ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırılan doktorun hastanedeki tedavisi sürerken, jandarma ve polis ekiplerinin ortak çalışması sonucu olay günü doktoru darp ettikleri iddia edilen T.Y. ve uzman çavuş olduğu öğrenilen M.B. dün akşam saatlerinde gözaltına alınmıştı. M.B. ve T.Y. Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Site Ek Binası'ndaki sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere Kozlu Jandarma Karakoluna götürülmüştü.

ALKOLLÜYDÜK, DARP ETTİK

Jandarmadaki ifadelerinde zanlıların, "Doktoru 02.30 gibi otostop yaptığı sırada bir alışveriş merkezi önünden araca aldık. Araca aldığımızda alkollüydü, biz de alkol almıştık. Daha sonra Kozlu ilçesinde orman yoluna gittik. Burada alkol almaya devam ettik. Bir süre sonra aramızda tartışma çıkınca darp ettik. Daha sonra yol kenarına bırakarak olay yerinden uzaklaştık" dedikleri öğrenildi.

TUTUKLANDILAR

Jandarmadaki ifadelerinin ardından T.Y. ve M.B. Atatürk Devlet Hastanesi Site Ek Binası'ndaki sağlık kontrollerinin ardından geniş güvelik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. T.Y. ve M.B. tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hasan Koca Zonguldak Kozlu Ören 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title