Haberler

Camideki çocuklara bıçak çeken şüpheli gözaltına alındı

Güncelleme:

Diyarbakır'da caminin içinde oyun oynayan çocuklara sinirlenen bir kişi, çocuklara bıçak çekti. Diyarbakır Valiliği yaptığı açıklamada şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Diyarbakır Fatih Camii'nde oyun oynayan çocuklara 70 yaşındaki bir adam bıçak çekti. Çocuklar, yaşadıkları olay karşısında neye uğradığını şaşırarak kaçışmaya başladı. Yaşanan o korku dolu anlar caminin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Konuyla ilgili soruşturma başlatan Diyarbakır Valiliği, şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

"SESSİZ OLUN" UYARISINA UYMAYAN ÇOCUKLARA BIÇAK ÇEKTİ

Olay, 13 Şubat'ta Bağlar ilçesinde bulunan Fatih Camii'nde meydana geldi. Bir grup çocuk, cami içerisinde oyun oynamaya başladı. Bu sırada içeriye giren 70 yaşındaki S.S., çocukları sessiz olmaları konusunda uyardı ve dışarı çıktı.

Camideki çocuklara bıçak çeken şüpheli gözaltına alındı

Yaşlı adam, bir süre sonra ikazına uymayan çocuklara sinirlenerek tekrar caminin içine geldi ve çıkardığı bıçağı çocuklara doğru savurmaya başladı. Korkudan panikleyen çocuklar dışarıya kaçmak istese de yaşlı adamın elindeki bıçak nedeniyle köşeye sıkıştı. Daha sonra ise kaçışarak uzaklaştılar.

Camideki çocuklara bıçak çeken şüpheli gözaltına alındı

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Olayla ilgili çalışma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, S.S.yi yakalayıp, gözaltına aldı.

Şüphelinin işlemleri sürerken; Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimiz Bağlar ilçesinde bir caminin girişinde oynayan çocukları bıçak çekerek korkutan şahıs güvenlik kuvvetlerimizce yakalanmıştır, yasal işlemler devam etmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Yaşanan olaydan geriye güvenlik kamerasına yansıyan bu görüntüler kaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Valiliği Diyarbakır Olaylar Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Doğrucu:

Neyse çoluğu çocuğu böyle yerlerden uzak tutmakta fayda var

10
31
yanıtYanıtla
mehmet türkel:

Allah seni islah eylesin islah olmazsan ateşin bol olsun inşallah.

yanıt1
yanıt1
Ercan cıftcı:

Şahıs belki camii yi koruduğunu düşündü ama çocukların bu kutsal mekandan soğumasına sebep oldu.. Attığı taş, ürküttüğü kurbağadan fazla..

13
1
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Filistindeki camileri nereden korumuyorsunuz onlar başka ALLAH MI ait ?

yanıt2
yanıt5
Okan :

"Attığı taş ürküttüğü kurbağadan fazla" demek... Allah senin de yardımcın olsun Ercan kardeş.. Elindeki bıçağı, torunu yaştaki sabilere şuursuzca sallayan bu rahatsız adamı Taş Atan Adama, canını kurtarmaya çalışan çocukları da Kurbağaya benzetmek... Yazık sana...

yanıt1
yanıt2
Mark Kolçak:

Benim sadece ufacık bir mevye bıçağım var. Sivri ucu ise kırık biraz. Sadece patates filan soyuyorum ara sıra. Eski tip meyve bıçağıdır benim bıçağım.

3
1
yanıtYanıtla
Spectrum:

güle güle kullan

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title