Haberler

Dilenci para vermeyen kadını bıçakladı

Güncelleme:

Aydın'da lokantada bir kadın, para isteyen dilenciyi geri çevirince bıçaklandı. Dilencinin, sağ bacağından yaraladığı kadın, hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan şüpheli kadın ise kısa sürede yakalandı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde lokantada Serap Güçlü (28), yanına gelen ve para isteğini geri çevirdiği dilenci Hayriye K. (31) tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Sağ bacağından yaralanan Güçlü hastaneye kaldırıldı, olay yerinden kaçan şüpheli dilenci kadın ise kısa sürede yakalandı. Olay anı lokantanın güvenlik kamerasına yansıdı.

PARA VERMEYİNCE BIÇAKLADI

Saat 17.00 sıralarında Altıntaş Mahallesi İstasyon Meydanı'nda bulunan bir lokantada yaşanan olayda yanında çocuğuyla birlikte dilencilik yapan Hayriye Kırbaş, yemek yiyen Serap Güçlü'nün yanına gelerek para istedi. Güçlü'nün para vermeyi reddetmesi üzerine yaşanan tartışma sırasında Hayriye K., yanında bulunan bıçakla masada oturan Güçlü'yü sağ bacağından yaraladı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredekilerin araya girmesiyle engellenen Hayriye K., olay yerinden uzaklaştı. Yaralanan Serap Güçlü, ihbar üzerine gelen sağlık görevlileri tarafından Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan Serap K. ise polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aydın Hukuk 3.Sayfa Asayiş Yaşam Haberler

500

Yorumlar (13)

Cevap :

Dilenci sonra da serbest bırakılır kesin.

206
4
yanıtYanıtla
Cevdet Taşkın:

ne yapsın devlet birde içerde mi beslesin bunları devletin bazı elemanları tedavül den kaldıracak

yanıt66
yanıt25
VATOZZ:

Olacakları soylim. Senaryo şu şekilde olacak. Bu dilencilik değil resmen gasp. Bu kadın serbest kalacak. Sonra aynı şey derken defalarca tekrarlanacak. Birgün garibin birinin boğazını kestiğinde bu mahluk hakkında haber kanalları şu şekilde manşet atacak. "SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI"

188
2
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Müslüman ülkelerde normaldir

51
116
yanıtYanıtla
Fakır:

bunun Müslümanlık ile ne alakası var. böylesine malca bir yorum yapan insan utancından insan içine çıkmamalı

yanıt98
yanıt15
Alperen:

Doğrucu: Bak bakıyım anneciğin evdemi hazırlığını yapsın iftardan sonra misafirliğe gidicem birkaç gün kalırım hiç değilse doğru bir yapmış olursun.

yanıt4
yanıt6
Halit:

cahilsin insanı terbiye eden islamdır ben müslüman olmasaydım kesin azılı suçlu olurdum

yanıt8
yanıt11
Tamer Çakır:

bunları serbest bırakanlar düşünsün ceza caydırıcı olacak ki bir başkası yapmasın ihtiyacı vardır para isteye bilir ama bıçakla dolaşıyorsa soygun olur

104
2
yanıtYanıtla
commer neres:

Gasp olmuş

87
0
yanıtYanıtla
ali taş :

Lütfen soruşturmanın sonucunu tekrar burada yayınlar mısınız? sorumlu haberciliğin gereği budur. Dilenen dilenmekte haklı mıdır? Haklı ise suçlu olan devlet kovuşturulacak mı? aklımda deli sorular...

48
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title