Haberler

Eşi yardım etmek için çırpınsa da traktörün altında kalan yaşlı adam kurtarılamadı

Güncelleme:

Aydın'da çift sürerken devrilen traktörün altında kalan yaşlı adam hayatını kaybetti. Yaşlı adamın eşi yardım istemek için önce telefona sarıldı, ancak telefon çalışmayınca yarım saat uzaklıktaki köye yürüyerek gitmek zorunda kaldı.

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde çift sürerken devrilen traktörün altında kalan yaşlı adam hayatını kaybetti. Yaşlı adamın çaresiz eşi ise telefonları çalışmayınca yardım istemek için yarım saatlik yolu tek başına yürüdü.

TRAKTÖRÜN KONTROLÜNÜ KAYBETTİ

Kaza, Yeşil Yenice Mahallesi Kepez mevkiinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 69 yaşındaki Orhan Günüdüz, eşi Meral Gündüz ile çalışmak için incir tarlasına gitti. Orhan Gündüz tarlada traktörü ile çift sürmeye başladı. Eğimli arazide çift sürerken traktörün kontrolünü kaybeden Gündüz, devrilen traktörün altında kaldı.

Eşi yardım etmek için çırpınsa da traktörün altında kalan yaşlı adam hayatını kaybetti

YARIM SAATLİK YOLU YÜRÜYEREK YARDIM İSTEMEYE GİTTİ

Eşi Meral Gündüz'ün kazayı görmesi üzerine eşinin telefonundan yardım istemeye çalıştı. Telefonun çalışmaması üzerine yarım saatlik yolu yürüyerek köye ulaştı. Yapılan ihbarın ardından Jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerine ulaştı. Sağlık ekipleri traktör altında kalan yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bozdoğan Yenice Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (15)

AXİON:

son 1 ayda 15 falan ölümlü traktör kazası oldu sanırım bence vizeden korumalık yaptırılmayan traktör geçmesin.

19
1
yanıtYanıtla
MTRAX:

Nasıl yaptırsın köylü 6000 lira koruma. Zamanında bu traktörleri satan firma ahlaksızlık yağıp koymamış güvenlik bandı onu hesaba çekin siz.

yanıt0
yanıt0
Mutkili:

Allah rahmet eylesin çok zordur eşinin gözlerinin ününde oluyor çaresizce çırpınmak bir şey yapamamış sabırlar diliyorum yüce Allah yardımcınz olsun

15
0
yanıtYanıtla
xxl:

bu kacıncı yahu . . söför kabini üstüne kalın u demiri emniyet barı zorunludur kararını alma cokmu zor. . . . . üreten insanlar bu şekilde bence sehittirler . . . allah rahmet eylesin. . . . . yalnız bu kardeşlerimizin nesli azalmaktadır. oyüzden emniyetleri ve korunmaları önemlidir

12
0
yanıtYanıtla
d:

son iki yildir resmen bu traktor kazalari hortladi son bir ayda bu kacinci ve haberlere yansimayan olarcasi daha var

12
0
yanıtYanıtla
ahmet bilen:

çok üzüldüm allah rahmet eylesin, ekmek parası uğruna bir vatandaşımız daha hayatını kaybetti, devletimiz yanında olmalıdır eşinin

6
0
yanıtYanıtla
Fiat:

Bu fiat 480, 450, 480-s8 gibi traktörlerin aldığı kaçıncı can.

5
0
yanıtYanıtla
Sezgin:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.hemşehrimin.çiftçilik zor işte.alin teri ile ekmek

3
0
yanıtYanıtla
Sadettin Kaya:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Ailesinin ve yakınlarının ve kõyümüsün başı sag olsun

3
0
yanıtYanıtla
kara:

bu traktörlere koruma zorunluluğu getirilmeli hemde acilen

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title