Haberler

Denizli'de otomobil ile yakıt tankerinin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı

Güncelleme:

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile yakıt tankerinin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Kazada otomobil büyük maddi hasar gördü ve yoldan çıkarak şarampole düştü. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı ve kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

DENİZLİ (İHA) – Denizli'nin Sarayköy ilçesinde otomobil ile yakıt tankerinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; karşı yönlerden seyir halinde olan E.E. idaresindeki 07 BLH 768 plakalı Tofaş marka otomobil ile 20 SA 335 plakalı yakıt tankeri, Sarayköy'e bağlı Geralli Mahallesi yakınlarında kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle büyük maddi hasar oluşan otomobil, yoldan çıkarak şarampole düştü. Kazada otomobilden fırlayarak yola savrulan sürücü E.E. yaralandı. Yaralı sürücü, 112 ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza kullanılamaz hale gelen otomobil, çekici yardımıyla düştüğü şarampolden kurtarıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sarayköy Denizli Trafik Kaza 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title