Haberler

Cevizli çiğ köfte yemek için birbirleriyle yarıştılar

Güncelleme:

Cevizli çiğ köfte yemek için birbirleriyle yarıştılar Şanlıurfa'da bir işletmeci yeni açtığı işyerinde cevizli çiğ köfteyi ücretsiz bir şekilde dağıttı.

Cevizli çiğ köfte yemek için birbirleriyle yarıştılar

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da bir işletmeci yeni açtığı işyerinde cevizli çiğ köfteyi ücretsiz bir şekilde dağıttı. Aralarında kadın ve çocukların da olduğu vatandaşlar çiğ köfteden yemek için birbirleriyle yarıştı.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesindeki Açıksu Caddesi üzerinde, işletmeci Muhammed Gözcü 5'inci cevizli çiğ köfte şubesini açtı. Gözcü, açışa özel 100 kilogram çiğ köfteyi ücretsiz bir şekilde dağıtma kararı aldı. Cevizli çiğ köftenin ücretsiz bir şekilde dağıtıldığı haberini alan yüzlerce vatandaş, işyeri önünde kuyruk oluşturdu. Aralarında kadın ve çocukların da olduğu vatandaşlar çiğ köfteden yemek için birbirleriyle yarıştı.

İşletme sahibi Muhammed Gözcü, açılışa özel çiğ köfteyi ücretsiz bir şekilde dağıttıklarını belirterek, "Devteyşti Açıksu şubemizin açılışını Allah'ın izniyle açtık. Açılış dolayısıyla çiğ köfteyi ücretsiz bir şekilde dağıtma kararı aldık. Bundan dolayı yoğun bir ilgi oldu. Yaklaşık 100 kilogram çiğ köfteyi dağıtıyoruz. Hizmet babında güzel bir uygulama oldu. Hayırlı uğurlu olur inşallah" ifadelerini kullandı.

Çiğ köfteden tadan vatandaşlar, beğendiklerini belirterek, işletme sahiplerine teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Şanlıurfa 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title