Haberler

Şişli'deki AVM'de 5 kattan atlayan kadın hayatını kaybetti

Güncelleme:

İstanbul Şişli'deki bir alışveriş merkezinde bir kadın 5. kattan atladı. Alışveriş merkezinin zeminine düşen kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde yine aynı AVM'de bir kişi yaşamına son vermişti.

İstanbul Şişli'deki alışveriş merkezinde bir kadın 5. kattan atladı. Alışveriş merkezinin zeminine düşen kadın, olay yerinde hayatını kaybetti.

AVM'NİN 5. KATINDAN ATLADI

Olay akşam saat 22.00 sıralarında Şişli Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan alışveriş merkezinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre Cansın Mayuk isimli kadın alışveriş merkezinin 5. katındaki korkulukları aşarak aşağıya atladı. Olayı gören vatandaşlar panikle kadının başına toplandı.

Cevahir AVM'de 5 kattan atlayan kadın hayatını kaybetti

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemenin ardından şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti. Cansın Mayuk'un daha önceden de canına kıyma teşebbüsünde bulunduğuna dair kaydı olduğu öğrenildi.

AYNI AVM'DE PEŞ PEŞE İKİNCİ İNTİHAR

Geçtiğimiz salı günü yine aynı alışveriş merkezinde bir şahıs yaşamına son vermişti. Yaşanan bu olay neticesinde son bir haftada benzer bir durum ikinci kez meydana geldi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Büyükdere Caddesi Alışveriş İstanbul Şişli 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

Muzaffar Tiryaki:

İntiharların zirve yaptığı bir dönemi yaşıyoruz gerek maddi gerekse manevi

375
28
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

İktidar milleti yedi, bitirdi normal bu olanlar.

yanıt266
yanıt88
Sihirbazın Çırağı:

Rabbı ona cennetinde daha iyi davranacaktır, bu kötülüklerle dolu Dünya'dan kaçmaktan başka çare bırakmamışlardı. Dünya size kaldı yaşayanlar, ne kadar süre kullanmayı planlıyorsunuz ?

71
212
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Önce sen o zaman

yanıt67
yanıt14
Heja Reber:

Ebû Hüreyre’den (r.a.) rivâyet edildiğine göre Nebiyy-i Ekrem şöyle buyurmuştur: “Kim kendisini dağdan atarak intihar ederse, o Cehennemde devamlı ve ebedî olarak sonsuza kadar kendini dağdan atar. Kim zehir içerek intihar ederse, zehirini eline alır ve Cehennem ateşinin içinde ebedî olarak onu içer. Kim de kendisini bir demir ile öldürürse, demirini eline alır ve Cehennem ateşinin içinde ebedî olarak o demiri karnına saplar.” (Buhârî, Tıbb, 56; Müslim, Îmân, 175; Tirmizi, Tıbb, 7/2044-2045; Ne

yanıt158
yanıt65
Metin Yalcin:

Heja Reber, ne anlatacaksan Kuran'dan ayetlerden anlat, rivayetler hikayeler din değildir, din adına üfürenlerin sana öğrettiklerinden hesaba çekilmeyeceksin, Kuran'dan hesaba çekileceksin ..

yanıt69
yanıt104
Mustafa Gümüş:

Şu ekonomiyi düzeltecek basiretli bir yönetici ne zaman gelecek Türk insanının başına.Bunumu layık görüyorsunuz bize eyyy yönetenler..yeter artık

141
60
yanıtYanıtla
Mehmet Kahraman:

ülke olarak birlik olmazsa dirlikte olmaz seçilen birisini ülkenin yarısı oy verir yarısı vermezse dirlik olmaz. amerika başkanı kayışı koparmak üzere ama ekonomi hiç etkilenmiyor. bizde olsa neler olurdu

yanıt54
yanıt38
Atarokkalomi osunç:

Neden intihar ettiğini bilmeden kafanıza göre niye yorum yapıyorsunuz. Elbet bir derdi vardı çıkamadı içinden Allah affetsin.

143
7
yanıtYanıtla
Mehmet Kahraman:

alimlerin çoğu kabeden yüksek bina yapmayı mekruh saymışlar. meşhur olmak için bu binayı seçiyorlardır mutalaka ne de olsa şişli de

12
93
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title