Haberler

Irmak kenarında cesedi bulunan genç kızla ilgili dehşet veren ayrıntı! Ters kelepçelenerek öldürülmüş

Güncelleme:

Kırşehir'de kayıp olarak aranan iki gençten cansız bedeni bulunan Şeyma Demir'in ters kelepçelenerek ensesinden tabancayla vurulduktan sonra ırmağa atıldığı ileri sürüldü.

Kırşehir'de Hasan Aydoğan (21) ve Şeyma Demir (18) geçtiğimiz gün 40 BB 601 plakalı araçla bir anda ortadan kayboldu. Çocuklarına uzun süre ulaşamayan gençlerin aileleri polise giderek kayıp ihbarında bulundu.

GENÇ KIZIN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Emniyet ekiplerinin çalışmaları sonucu otomobil; Bağbaşı Mahallesi Ağbayır mevkiinde ormanlık bir alanda terkedilmiş halde bulundu. Araçta şahıslara ait cep telefonları, montlar ve Şeyma Demir'e ait kişisel eşyalarının olduğu çanta ele geçirildi. Polis ekiplerince yapılan çalışmalarda gençlerin iki şüpheli tarafından başka bir araca bindirilerek Kortulu köyü istikametine götürüldüğü belirlendi. Ekiplerce köyde yapılan aramalarda Kızılırmak kenarında Şeyma Demir'in cansız bedenine ulaşıldı.

TERS KELEPÇELİ ŞEKİLDE ENSESİNDEN VURULUP IRMAĞA ATILMIŞ

Jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından genç kızın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılırken; Şeyma Demir'in ters kelepçelenmiş ve ensesinden tabancayla vurularak öldürüldükten sonra ırmağa atıldığı ileri sürüldü. Olayla ilgili olarak Kırşehir Belediyesinde güvenlik görevlisi olan Ş.E. ve S.A.'nın gözaltına alındığı öğrenildi.

Şeyma Demir'in cenazesi Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edileceği belirtilirken, ekipler Hasan Aydoğan'ın bulunmasına yönelik çalışmalara yoğun şekilde devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hasan Aydoğan Kırşehir Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

500

Yorumlar (11)

orhan pala:

15inde sevgili olan18inde toprak olur. Hamilelik yaşı ilköğretim seviyesine indi. Dudağını boyayan parklrda sevgili kesiyor. Haram günümüzde helale karışmış toplum rezalet içinde

112
51
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Artık yeter Adalet muhakkak artık son demeli nedir bu ülkede her gün gün ölen kadınlar,kadın seni istemiyorsa güle güle demesini bilmiyormusun valla benim hanım seni istemiyorum dese ben asla müdahale etmem taksi parasını veririm gitsin bu kadar

28
11
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Hukuk Muhakemeleri Usulü Kanunu İsviçre’den alınarak kabul edildi. Ceza Muhakemeleri Usulü Kanunu Almanya’dan alınarak 4 Nisan 1929’da kabul edildi. Biz Türküz, Almanda değiliz Haçlı da değiliz. temel sağlam olmayınca olmaz.

yanıt10
yanıt11
Mercan Mergen:

Ne demek taksi parasini veririm gitsin. Ev kadinin sen giteceksin.

yanıt10
yanıt5
mavii1989:

Ailesinin allah yardımcısı olsun ne acı ya yapanların allah belasını versin vahşet resmen ya

27
0
yanıtYanıtla
Ethem Karabag:

Eğer bu kızın katili yakalanıp 1 saat bıle yaşatılıyor sa yazik çok yazık hemen kısas a kısas olmalı adalet yerini bolsun rica ediyoruz yaşatmayın

17
2
yanıtYanıtla
Mercan Mergen:

Dr. Kimbel ne demek taksi parasini veririm gitsin. Ev kadinin sen gitmelisin evden

13
3
yanıtYanıtla
Burak Güran:

yazık gençlere yaa, yapanların Allah belasını versin , söz verdiği halde idam getirmeyenlerinde .

12
1
yanıtYanıtla
Hakan :

kendi işimizi kendimiz halledelim

7
1
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Ters kelepçeyi kim takar? bu kızın çevrsindeki arkadaşlarını araştırmak lazım..

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title