Haberler

Bozcaada'da tatil yaparken uçurumdan düşen kadının sevgilisi, 5 ay sonra tutuklandı

Güncelleme:

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde, temmuz ayında bir kadının uçurumdan düşerek hayatını kaybetmesine ilişkin süren soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Talihsiz kadının erkek arkadaşı 5 ay sonra "kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

Çanakkale'de 5 ay önce Bozcaada ilçesine tatil için gelen 39 yaşındaki Yeşim Demir, erkek arkadaşı N.G. ile gittiği Polente Burnu'nda düşüp hayatını kaybetti. Soruşturma çerçevesinde jandarma tarafından gözaltına alınan kadının sevgilisi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

METRELERCE YÜKSEKLİKTEN DÜŞTÜ

Olay, 7 Temmuz tarihinde Bozcada ilçesinde meydana geldi. Tatil için adaya gelen Yeşim Demir ile erkek arkadaşı N.G., otomobil ile Polente Burnu'nda gün batımını izlemeye gitti. İddiaya göre uçurum kenarında alkol alan ikili, burada vakit geçirmeye başladı. Demir, saat 23.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle 32 metre yükseklikteki uçurumdan düştü.

Bozcaada'da tatil yaparken uçurumdan düşen kadının sevgilisi, 5 ay sonra tutuklandı

İhbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Yeşim Demir'e 45 dakika kalp mesajı yaptı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Demir hayatını kaybetti. Yeşim Demir'in erkek arkadaşı N.G. ise ifadesi için İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. İfadesinin ardından N.G., sevk edildiği nöbetçi mahkemece yurt dışı yasağı konularak, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bozcaada'da tatil yaparken uçurumdan düşen kadının sevgilisi, 5 ay sonra tutuklandı

ÖLEN KADININ ERKEK ARKADAŞI TUTUKLANDI

Ezine Cumhuriyet Başsavcılığının konuyla ilgili yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Soruşturma çerçevesinde olay yerinde elde edilen deliller ışığında Yeşim Demir'in erkek arkadaşı N.G., Sakarya'da jandarma tarafından tekrar gözaltına alındı. Çanakkale'ye getirilen N.G., sevk edildiği adliyede "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çanakkale Bozcaada Tatil Tutuklama Olaylar Cinayet 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Kasım Ekşi:

İnsan bir gun önce evlenme teklif ettigi kadını bir gun sonra neden öldürsün. Bazen adli kararlara şaşırıyorum. Diyorlar ki teklifi kabul etmemis,kabul etmeyen Bozcaada'ya gider mi.

38
20
yanıtYanıtla
Elif Şahan:

Niye ..bigun de nikah masasından kalkıyor onsanlar.içbirsey fotoğraflarda göründüğü gibi değildir.hem nedense hep kadınlar intihar ediyor.bak sen şu işe.savcı hakim polis 3 ay boşunamı arastırma yaptıda tekrar tutuklandı adamı.valla ıyıki adalet size emanet değil.yoksa herhalde kapatırsınız dosyayı.

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title