Haberler

19 yaşındaki İsmail'den 3 gündür haber alınamıyor! En son birlikte görüldüğü Suriyeli genç de kayıp

Güncelleme:

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 19 yaşındaki İsmail Tamer isimli gençten 3 gündür haber alınamıyor. Tamer'in son olarak Suriye uyruklu bir başka gençle gezerken görüldüğü o günden sonra gezdiği Suriyeli gence de ulaşılamadığı bildirildi.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 19 yaşındaki İsmail Tamer'den 3 gündür haber alınamıyor. Tamer'in son olarak Suriye uyruklu bir gençle gezerken görüldüğü belirtiliyor.

AİLESİ POLİSE KAYIP İHBARINDA BULUNDU

Edinilen bilgiye göre, Osmangazi ilçesinde ikamet eden 19 yaşındaki İsmail Tamer'den uzun süre haber alamayınca hayatından endişe eden ailesi, polise kayıp ihbarında bulundu.

SİYAH GÖMLEK, GÖZLÜK VE KASKET...

Harekete geçen ekipler önce Altıparmak ve Çarşamba mahallelerinde biri Suriye uyruklu kayıp iki genci aradı. Son olarak üzerinde bol kesim İtalyan kumaş pantolon, siyah gömlek, aksesuar olarak da gözlük ve başında kasket olduğu bildirilen İsmail Tamer için bulunması ailesi ve arkadaşları sosyal medyadan da yardım istedi. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İsmail Tamer Osmangazi Suriye Bursa 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Bordo Bere:

IYI OLMUS SURIYELI AFGANLARDAN UZAK DURUN DEFOLUP GITSINLER

34
68
yanıtYanıtla
Export 86:

Sığır neden iyi olsun ikiside kayıp başlarına birşey gelmiş olabilir

yanıt38
yanıt5
Altay Bozkurt:

BORDOMUSUN NESIN, ANIDEN KAYBOLAN GÜNLERCE HABER ALINAMAYAN 19 YASINDA BIR KIZIN VEYA OGLUN YADA KARDESIN OLSA, BU CÜMLELERI KULLANMAZDIN!!! CENENI SIMDI KAPAT, SESSIZ OL....!!! TROL.

yanıt30
yanıt4
alper sadik:

zafer turizim kampanya hala sürmekte

14
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title